|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:35 pm
Eredin ~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ - -' To nie lataj w samych gatkach, weź sie ubierz.... A kto mu się na tyłek gapi odkąd przyszedł Lena ? hmmm.... ? xd Ze co ty niby insynułujesz?!?! XD hehe *robi striptiz sciaga spodenki i zostaje w samych boxerkach* Ty zboczeńcu jeden!!!!! *zaslania oczy rekami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wyciaga ksiazke* smile *lyk herbaty* whee *czyta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *czyta podrecznik DnD "Masters of the wild"* *zagląda mu przez ramię* Hm...brzmi znajomo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:37 pm
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ Nie zmieniam tematu, pytam co insunouwałeś swoja wypowiedzią XD No jasne , teraz to niewiniątko... Uważaj Eredin uważaj , tu nimfomanki się czają za każdym kredensem xd ŻE CO?!?!?! ŻE JA...?! ŻE NIBY JAK?!?!? O WYPRASZAM SOBIE!! JA NIE NIMFOMANKA!!! grr...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein opcy *czyta podrecznik DnD "Masters of the wild"* *zagląda mu przez ramię* Hm...brzmi znajomo. gram własnie rangerem w sesji i chcialem sie wiecej dowiedziec.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*lyk herbaty* whee *notuje cos i czyta dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ Nie zmieniam tematu, pytam co insunouwałeś swoja wypowiedzią XD No jasne , teraz to niewiniątko... Uważaj Eredin uważaj , tu nimfomanki się czają za każdym kredensem xd osobiscie niemam nic przeciwko nimfomankom blaugh xd ale znowu mnie ktos oskarzy ze zdradzam ktoraś ... *szuka spodni* ktos mi zajumał gatki ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:39 pm
opcy Delein opcy *czyta podrecznik DnD "Masters of the wild"* *zagląda mu przez ramię* Hm...brzmi znajomo. gram własnie rangerem w sesji i chcialem sie wiecej dowiedziec....... Nu ja rangerką grałam swego czasu...krótko wprawdzie, ale nie narzekałam :] Lena- wiesz co to jest System iluzji i zaprzeczeń? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:39 pm
Hmmmm.... *lyk herbaty* whee *czyta dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:41 pm
Toolek Hmmmm.... *lyk herbaty* whee *czyta dalej* a co ty tam tak czytasz?? *patrzy na okladke ksiażki, tytułu nie może dostrzec...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:42 pm
~~lena-undesaid~~ Toolek Hmmmm.... *lyk herbaty* whee *czyta dalej* a co ty tam tak czytasz?? *patrzy na okladke ksiażki, tytułu nie może dostrzec...* Czytam przygode do L5k "Honor o zmierzchu" *lyk herbaty* whee Trudne jest zycie MG sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:43 pm
O.o. wroociłam.... ale ta stronka z piosenkami z reklam fajna...O.o. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:43 pm
Lena umiesz liczyc do 5 blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:44 pm
Kitty-ShadowCat O.o. wroociłam.... ale ta stronka z piosenkami z reklam fajna...O.o. heart podaj adres whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|