|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:26 pm
Kiart ... Jalsi ktos chce to >>>TU<<< sa nazwy utworow z niektorych reklam ...!! ... a czy ktos moze wie jak sie nazwya utwor z reklamy adidasa ...[adidas-1] THX smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:27 pm
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ - -' To nie lataj w samych gatkach, weź sie ubierz.... A kto mu się na tyłek gapi odkąd przyszedł Lena ? hmmm.... ? xd Ze co ty niby insynułujesz?!?! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:27 pm
Kiart ... Jalsi ktos chce to >>>TU<<< sa nazwy utworow z niektorych reklam ...!! ... a czy ktos moze wie jak sie nazwya utwor z reklamy adidasa ...[adidas-1] kiart tego samego szukam! sweatdrop sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:28 pm
~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ - -' To nie lataj w samych gatkach, weź sie ubierz.... A kto mu się na tyłek gapi odkąd przyszedł Lena ? hmmm.... ? xd Ze co ty niby insynułujesz?!?! XD Ja nic insynuować nie muszę cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:28 pm
~You are mean one Mr Grinch!!! xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:29 pm
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ - -' To nie lataj w samych gatkach, weź sie ubierz.... A kto mu się na tyłek gapi odkąd przyszedł Lena ? hmmm.... ? xd Ze co ty niby insynułujesz?!?! XD Ja nic insynuować nie muszę cool Bo zaraz przez te gadki poducha oberwiesz!! Herbatki ??:3 *przy okazji podaje Toolkowi gorąca herbate*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:29 pm
*czyta podrecznik DnD "Masters of the wild"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:30 pm
~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ - -' To nie lataj w samych gatkach, weź sie ubierz.... A kto mu się na tyłek gapi odkąd przyszedł Lena ? hmmm.... ? xd Ze co ty niby insynułujesz?!?! XD hehe *robi striptiz sciaga spodenki i zostaje w samych boxerkach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ - -' To nie lataj w samych gatkach, weź sie ubierz.... A kto mu się na tyłek gapi odkąd przyszedł Lena ? hmmm.... ? xd Ze co ty niby insynułujesz?!?! XD Ja nic insynuować nie muszę cool Bo zaraz przez te gadki poducha oberwiesz!! Herbatki ??:3 *przy okazji podaje Toolkowi gorąca herbate* Dzieki biggrin *Pije hierrbatke* whee GORACA...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ - -' To nie lataj w samych gatkach, weź sie ubierz.... A kto mu się na tyłek gapi odkąd przyszedł Lena ? hmmm.... ? xd Ze co ty niby insynułujesz?!?! XD Ja nic insynuować nie muszę cool Bo zaraz przez te gadki poducha oberwiesz!! Herbatki ??:3 *przy okazji podaje Toolkowi gorąca herbate* Nie zmieniaj tematu cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:32 pm
Nie zmieniam tematu, pytam co insunouwałeś swoja wypowiedzią XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:33 pm
Siada w swym bialym fotelu i kontynuuje picie herbaty* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:34 pm
Toolek ~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ PointZer0 A kto mu się na tyłek gapi odkąd przyszedł Lena ? hmmm.... ? xd Ze co ty niby insynułujesz?!?! XD Ja nic insynuować nie muszę cool Bo zaraz przez te gadki poducha oberwiesz!! Herbatki ??:3 *przy okazji podaje Toolkowi gorąca herbate* Dzieki biggrin *Pije hierrbatke* whee GORACA... no przecież mowiłam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:34 pm
~~lena-undesaid~~ Nie zmieniam tematu, pytam co insunouwałeś swoja wypowiedzią XD No jasne , teraz to niewiniątko... Uważaj Eredin uważaj , tu nimfomanki się czają za każdym kredensem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|