|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:20 pm
PointZer0 Kurdę , to jak mam się witać gonk Dobra , od dziś z daleka i tylko kiw gł�wką , wpadłem w traume kt�ra mi sie utrzyma do wyładowania w bezsensowne wizyty u psychologa miliona dolar�w... *wali głową w ścianę* Głupia ja... Nie o to mi chodziło! Tylko się spytałam... *siada w ciemnym kącie* Toolek- JA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:20 pm
Ja- Yosei Toolek Delein Toolek ~Electric shiver across my skin.... It's like a feaver and you're my only medicine.... xd To jest bomba XD zarówno reklama jak i utwór whee Pol godziny szukalem co to za piosenka biggrin Ktos zainteresowany tytulem? wink ...a mnie by tam ciekawiła ta melodyjka z reklamy tyskiego ... biggrin Niestety nie znam tytulu... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:22 pm
Artysta: Reactor Tytul: Feeling The Love
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:22 pm
...no ok ...to ja spadam ... biggrin ...Trzymajcie się i cieszcie się ...miłej nocy ...(i nie wymyśliłem tego określenia na super-bombstik-radość) ... biggrin ...Sayonara! biggrin ... biggrin > ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:23 pm
Toolek ~~lena-undesaid~~ *bierze dwa garace kubki z herbata, do jednego wrzuca 2 lyzeczki cukru* Słodzisz?? Tak 1 lyzeczka biggrin Cze opcy smile Cytrynki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...no ok ...to ja spadam ... biggrin ...Trzymajcie się i cieszcie się ...miłej nocy ...(i nie wymyśliłem tego określenia na super-bombstik-radość) ... biggrin ...Sayonara! biggrin ... biggrin > ... biggrin Trzymaj się! Toolek- Niech ci bogowie w seksie wynagrodzą!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Żegnam Ja-Yosei xd
Del - ja to doskonae wiem , ale uwielbiam się droczyć :] wyłaź z kąta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:24 pm
Eredin PointZer0 Eredin uuu ... to musialo bolec naprawde wspolczuje sweatdrop ale bieganie w po lodzie ktory sie pod toba zalamuje to tez jest fajna rzecz , czujesz sie jak ludzki tytanic razz xd Nie masz mi co współczuć , żebym JA zmarzł to musi być naprawdę zimno i muszę łazić po tym zimnie naprawdę długo xd Jak ktoś mi mówi że jest zimno to zawsze odpowiadam że tu jest ciepło , a zimno to jest na Antarktydzie xd heh no tak Ty jestes napromieniwany nie to co ja w samych gatkach latam xd - -' To nie lataj w samych gatkach, weź sie ubierz....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:24 pm
~~lena-undesaid~~ Toolek ~~lena-undesaid~~ *bierze dwa garace kubki z herbata, do jednego wrzuca 2 lyzeczki cukru* Słodzisz?? Tak 1 lyzeczka biggrin Cze opcy smile Cytrynki?? Nie dzieki smile Delein- Zaden problem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ - -' To nie lataj w samych gatkach, weź sie ubierz.... A kto mu się na tyłek gapi odkąd przyszedł Lena ? hmmm.... ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein PointZer0 Delein PointZer0 Delein Point: Czy ja mówię że źle? 3nodding Teoretycznie nie xd Nu więc :] Ja tam nie mam nic przeciwko blaugh ale i tak wychodzi że jestem "całuśny" sweatdrop No bo całujesz na przywitanie każdą laskę 3nodding ..i to nie jest negatywne określenie... Avsko opcy! Kurdę , to jak mam się witać gonk Dobra , od dziś z daleka i tylko kiw gł#261; , wpadłem w traume ktmi sie utrzyma do wyładowania w bezsensowne wizyty u psychologa miliona dolar. Bosh... Podam przykład: *widzi pojawiającą sioę Delein, podchodzi, podaje ręke, wraca na swoje moiejsce gdzoies tam*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek Ja- Yosei Toolek Delein Toolek ~Electric shiver across my skin.... It's like a feaver and you're my only medicine.... xd To jest bomba XD zarówno reklama jak i utwór whee Pol godziny szukalem co to za piosenka biggrin Ktos zainteresowany tytulem? wink ...a mnie by tam ciekawiła ta melodyjka z reklamy tyskiego ... biggrin Niestety nie znam tytulu... smile aja jestem zainteresowana piosenka adidasa! xp swietlko, niedzwiedz, las, buty z latarka [eeeehe razz ] hehe zna ktos tytul? piosenka mnie powala na kolana sweatdrop blaugh pa rufusku 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Żegnam Ja-Yosei xd Del - ja to doskonae wiem , ale uwielbiam się droczyć :] wyłaź z kąta xd Nu, jak tak, to trza było wcześniej mówić whee *wyłazi i siada w foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
... Jalsi ktos chce to >>>TU<<< sa nazwy utworow z niektorych reklam ...!! ... a czy ktos moze wie jak sie nazwya utwor z reklamy adidasa ...[adidas-1]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|