|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:16 pm
~Electric shiver across my skin.... It's like a feaver and you're my only medicine.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:17 pm
PointZer0 Delein PointZer0 Delein Point: Czy ja mówię że źle? 3nodding Teoretycznie nie xd Nu więc :] Ja tam nie mam nic przeciwko blaugh ale i tak wychodzi że jestem "całuśny" sweatdrop No bo całujesz na przywitanie każdą laskę 3nodding ..i to nie jest negatywne określenie... Avsko opcy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei MissTao hej wam whee kto jeszce nie glosowal, niech to zrobi -> TUwidze, ze Zero bierze sie do porzadkow na gildii z wyczuwalnie wiekszym zapalem niz ja... xp ...o szit... stare ...ja tak wyglądałem? ...raju...ale siara... ... stare zaraz ci powiem cos jeszcze bardziej obciachowego: ide nakrmic mojego zwierzaka na Neopetsach 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin uuu ... to musialo bolec naprawde wspolczuje sweatdrop ale bieganie w po lodzie ktory sie pod toba zalamuje to tez jest fajna rzecz , czujesz sie jak ludzki tytanic razz xd Nie masz mi co współczuć , żebym JA zmarzł to musi być naprawdę zimno i muszę łazić po tym zimnie naprawdę długo xd Jak ktoś mi mówi że jest zimno to zawsze odpowiadam że tu jest ciepło , a zimno to jest na Antarktydzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ *bierze dwa garace kubki z herbata, do jednego wrzuca 2 lyzeczki cukru* Słodzisz?? no prosze i znowu herbatka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin hejka wszystkim xd *wchodzi zmarzniety sciaga buty i zanurza je w goracej misce* uhhh... bieganie to nie byl najlepszy pomysl myslicie ze przed 23 uda sie zapisac strony do numeru 9000 ?:> Witaj ... wink Heyka Opcy ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...Ma ktoś może do sprzedania (TANIO! scream ) Prisoner's Ball and chain? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:18 pm
~~lena-undesaid~~ *bierze dwa garace kubki z herbata, do jednego wrzuca 2 lyzeczki cukru* Słodzisz?? Tak 1 lyzeczka biggrin Cze opcy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek ~Electric shiver across my skin.... It's like a feaver and you're my only medicine.... xd To jest bomba XD zarówno reklama jak i utwór whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:19 pm
Delein Toolek ~Electric shiver across my skin.... It's like a feaver and you're my only medicine.... xd To jest bomba XD zarówno reklama jak i utwór whee Pol godziny szukalem co to za piosenka biggrin Ktos zainteresowany tytulem? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:19 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:20 pm
Toolek Delein Toolek ~Electric shiver across my skin.... It's like a feaver and you're my only medicine.... xd To jest bomba XD zarówno reklama jak i utwór whee Pol godziny szukalem co to za piosenka biggrin Ktos zainteresowany tytulem? wink ...a mnie by tam ciekawiła ta melodyjka z reklamy tyskiego ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin hejka wszystkim xd *wchodzi zmarzniety sciaga buty i zanurza je w goracej misce* uhhh... bieganie to nie byl najlepszy pomysl myslicie ze przed 23 uda sie zapisac strony do numeru 9000 ?:> na bank biggrin tera strony ida szybko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin ~~lena-undesaid~~ *bierze dwa garace kubki z herbata, do jednego wrzuca 2 lyzeczki cukru* Słodzisz?? no prosze i znowu herbatka biggrin Hehe... A no fakt :#. Ale teraz to w ramach rozejmu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|