|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:10 pm
MissTao hej wam whee kto jeszce nie glosowal, niech to zrobi -> TUwidze, ze Zero bierze sie do porzadkow na gildii z wyczuwalnie wiekszym zapalem niz ja... xp Liii tam , ja tam tylko motywuję xd Witam MissTao
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei M-Teen Ja- Yosei ...Ohayo! biggrin ...Tayqn - nie znamy się, prawda? ...miło mi poznać w każdym razie - jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ninja ... ...a teraz ludzie - jakie znacie określenia na wyrażenie wielkiej super radości? ... biggrin witaj rufusku whee ...błagam - z dużej! biggrin ... xd ...(i znowu to robię - tak! - czepiam się twisted ) nie! stare blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...A tak wougle to witam wszystkich ktorych jeszcze dzis nie witalem ... xd
blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:11 pm
Delein Point: Czy ja mówię że źle? 3nodding Teoretycznie nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:11 pm
MissTao hej wam whee kto jeszce nie glosowal, niech to zrobi -> TUwidze, ze Zero bierze sie do porzadkow na gildii z wyczuwalnie wiekszym zapalem niz ja... xp ...o szit... stare ...ja tak wyglądałem? ...raju...ale siara... ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:12 pm
hejka wszystkim xd
*wchodzi zmarzniety sciaga buty i zanurza je w goracej misce* uhhh... bieganie to nie byl najlepszy pomysl
myslicie ze przed 23 uda sie zapisac strony do numeru 9000 ?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin hejka wszystkim xd *wchodzi zmarzniety sciaga buty i zanurza je w goracej misce* uhhh... bieganie to nie byl najlepszy pomysl myslicie ze przed 23 uda sie zapisac strony do numeru 9000 ?:> ...jak się postarasz to się uda ...witaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:13 pm
PointZer0 Delein Point: Czy ja mówię że źle? 3nodding Teoretycznie nie xd Nu więc :] Ja tam nie mam nic przeciwko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin hejka wszystkim xd *wchodzi zmarzniety sciaga buty i zanurza je w goracej misce* uhhh... bieganie to nie byl najlepszy pomysl myslicie ze przed 23 uda sie zapisac strony do numeru 9000 ?:> jasne ze tak razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin hejka wszystkim xd *wchodzi zmarzniety sciaga buty i zanurza je w goracej misce* uhhh... bieganie to nie byl najlepszy pomysl myslicie ze przed 23 uda sie zapisac strony do numeru 9000 ?:> Witaj , napewno - i to nie był głupi poomysł , głupi to był jak wyszedłem ze znajomym tydzień temu na rower w środku śnieżycy i pojechaliśmy na dosć odsłonięty teren ( pola wilanowskie ) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:15 pm
Delein PointZer0 Delein Point: Czy ja mówię że źle? 3nodding Teoretycznie nie xd Nu więc :] Ja tam nie mam nic przeciwko blaugh ale i tak wychodzi że jestem "całuśny" sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Eredin hejka wszystkim xd *wchodzi zmarzniety sciaga buty i zanurza je w goracej misce* uhhh... bieganie to nie byl najlepszy pomysl myslicie ze przed 23 uda sie zapisac strony do numeru 9000 ?:> Witaj , napewno - i to nie był głupi poomysł , głupi to był jak wyszedłem ze znajomym tydzień temu na rower w środku śnieżycy i pojechaliśmy na dosć odsłonięty teren ( pola wilanowskie ) xd uuu ... to musialo bolec naprawde wspolczuje sweatdrop ale bieganie w po lodzie ktory sie pod toba zalamuje to tez jest fajna rzecz , czujesz sie jak ludzki tytanic razz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*bierze dwa garace kubki z herbata, do jednego wrzuca 2 lyzeczki cukru* Słodzisz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|