|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:05 pm
Delein *puff* Avsko po raz któryśtam dzisiaj == Avsko *cmok w polika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:05 pm
Toolek ~~lena-undesaid~~ Toolek No dobra : Ojeju ale mnie Z A S K O C Z Y Ł A Ś !!! wink xd Tja... To sie nazywa talent aktorski... *Toolek obrywa kolejna poduchą* *oddaje* xd *oddaje* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:06 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat ...................................... ninja ........................................... O.o. witam skarby ....... heart 4laugh heart ........O.o. co to? bitwa na poduchy? Witaj ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *puff* Avsko po raz któryśtam dzisiaj == Cze smile Sorka Omi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:07 pm
Ja- Yosei ...aha - bo ja mam tak wpisane, że po myślniku mam przerwe, bo po prostu wcześniej miałem konto, gdzie było bez tej przerwy, ale mi usunęli i dlatego teraz mam tak ...więc pozwalam (...) Wam pisać bez tej przerwy ... wink xd So be it , executive Ja-Yosei xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *puff* Avsko po raz któryśtam dzisiaj == ...Ave Delein! biggrin ... ...jakie znasz określenia jak jest super-extra-radość? ...nie wiem - typu : "BANZAI-I-I!" albo coś takiego ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein *puff* Avsko po raz któryśtam dzisiaj == Avsko *cmok w polika* Coś ty taki całuśny? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Kitty-ShadowCat ...................................... ninja ........................................... O.o. witam skarby ....... heart 4laugh heart ........O.o. co to? bitwa na poduchy? Witaj ...^^ no ja sie juz z kitusiem witalam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Toolek ~~lena-undesaid~~ Toolek No dobra : Ojeju ale mnie Z A S K O C Z Y Ł A Ś !!! wink xd Tja... To sie nazywa talent aktorski... *Toolek obrywa kolejna poduchą* *oddaje* xd *oddaje* xd xd *puszcza poduszke i unosi rece do gory* Poddaje sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:08 pm
Delein PointZer0 Delein *puff* Avsko po raz któryśtam dzisiaj == Avsko *cmok w polika* Coś ty taki całuśny? whee źle ? dobra , wiecej nie będę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:08 pm
hej wam whee kto jeszce nie glosowal, niech to zrobi -> TUwidze, ze Zero bierze sie do porzadkow na gildii z wyczuwalnie wiekszym zapalem niz ja... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:09 pm
MissTao hej wam whee kto jeszce nie glosowal, niech to zrobi -> TUwidze, ze Zero bierze sie do porzadkow na gildii z wyczuwalnie wiekszym zapalem niz ja... xp Cze Miss Tao xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:09 pm
Ja- Yosei Delein *puff* Avsko po raz któryśtam dzisiaj == ...Ave Delein! biggrin ... ...jakie znasz określenia jak jest super-extra-radość? ...nie wiem - typu : "BANZAI-I-I!" albo coś takiego ... Hm...nie wiem, rzadko mam ostatnio okazję do używania takich określeń... Point: Czy ja mówię że źle? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|