|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:59 pm
Toolek ~~lena-undesaid~~ Toolek ~~lena-undesaid~~ Toolek RESPaWN: 00:00 *Toolek pojawia sie w blysku* biggrin *wyimuje 2 poduchy* twisted *Atak na Leene* twisted orzesz ty!!! wykorzystałeś moja wrazliwość!! b*ezuca sie do przodu, przygniatajac Toolka poduchami, i trzymając go przy ziemi mowi* I co teraz zrobisz?? *wali z dwuch stron poduchami w glowe leny* twisted *przewraca ja (teraz ona lezy plecami na ziemi) i tzeryma jej rece* A co ty zrobisz? xd urzyje broni kobiecej *usmiecha sie i zaczyna mroogać, po chwili daje całusa Toolkowi, w nastepnej chwili skacze na goore poduch Leti* I co, zaskoczony? *szczerzy sie* whee Ani troche... xd *wali do poducha, szepcze:* Do licha, miałes powiedziec "tak"!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:59 pm
Ja- Yosei ...Ohayo! biggrin ...Tayqn - nie znamy się, prawda? ...miło mi poznać w każdym razie - jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ninja ... ...a teraz ludzie - jakie znacie określenia na wyrażenie wielkiej super radości? ... biggrin "Czuje sie zaje-fajniscie" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:00 pm
na razie Lethiel , witam... ABBYSINIANINIE xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:01 pm
M-Teen Tayqn M-Teen fantastycznie! biggrin mam obronce wink *przytuuuuuuuuuuuuuul* [Opierakijazek o ziebie, staje w kozkroku podnosi wysoko głowe unosi brez, poza zwycięzcy] no ba biggrin redface hehesh :] dumny i blady macho biggrin cos podobnego ;> :] he .. lece ogladać TV.. PA 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...Ohayo! biggrin ...Tayqn - nie znamy się, prawda? ...miło mi poznać w każdym razie - jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ninja ... ...a teraz ludzie - jakie znacie określenia na wyrażenie wielkiej super radości? ... biggrin witaj rufusku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Toolek ~~lena-undesaid~~ Toolek ~~lena-undesaid~~ orzesz ty!!! wykorzystałeś moja wrazliwość!! b*ezuca sie do przodu, przygniatajac Toolka poduchami, i trzymając go przy ziemi mowi* I co teraz zrobisz?? *wali z dwuch stron poduchami w glowe leny* twisted *przewraca ja (teraz ona lezy plecami na ziemi) i tzeryma jej rece* A co ty zrobisz? xd urzyje broni kobiecej *usmiecha sie i zaczyna mroogać, po chwili daje całusa Toolkowi, w nastepnej chwili skacze na goore poduch Leti* I co, zaskoczony? *szczerzy sie* whee Ani troche... xd *wali do poducha, szepcze:* Do licha, miałes powiedziec "tak"! No dobra : Ojeju ale mnie Z A S K O C Z Y Ł A Ś !!! wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:02 pm
...................................... ninja ...........................................
O.o. witam skarby ....... heart 4laugh heart ........O.o. co to? bitwa na poduchy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:03 pm
Toolek No dobra : Ojeju ale mnie Z A S K O C Z Y Ł A Ś !!! wink xd Tja... To sie nazywa talent aktorski... *Toolek obrywa kolejna poduchą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:03 pm
Tayqn M-Teen Tayqn M-Teen fantastycznie! biggrin mam obronce wink *przytuuuuuuuuuuuuuul* [Opierakijazek o ziebie, staje w kozkroku podnosi wysoko głowe unosi brez, poza zwycięzcy] no ba biggrin redface hehesh :] dumny i blady macho biggrin cos podobnego ;> :] he .. lece ogladać TV.. PA 4laugh sad pa :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:04 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Ja- Yosei ...Ohayo! biggrin ...Tayqn - nie znamy się, prawda? ...miło mi poznać w każdym razie - jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ninja ... ...a teraz ludzie - jakie znacie określenia na wyrażenie wielkiej super radości? ... biggrin witaj rufusku whee ...błagam - z dużej! biggrin ... xd ...(i znowu to robię - tak! - czepiam się twisted )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Toolek No dobra : Ojeju ale mnie Z A S K O C Z Y Ł A Ś !!! wink xd Tja... To sie nazywa talent aktorski... *Toolek obrywa kolejna poduchą* *oddaje* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|