|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:49 pm
PointZer0 No i Melania poszła , ech , szkoda , szkoda - mam nadzieję ze jeszcze wpadnie xd powtarzam pytanie z poprzedniej strony: na czym wg Ciebie mialyby polegac porzadki gildiowe blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:49 pm
Tayqn M-Teen Tayqn M-Teen 3nodding bitwa na poduchy?! O.o no dajcie spokoj!!! Bitwa na poduchy to w sypialni no wiecie w jakiej odzierzy to jest coś wink ... xd hehehsh.. u nas nie ma sypialni biggrin biggrin biggrin u nas jest za to mnostwo foteli za ktorymi mozna by sie schowac przed atakiem poduszkowym gonk *chowa sie za swoj koszyk i fotel* [Staje obok bierze kijaszek, leci poducha odbija ja ] biggrin nie buj sie biggrin poduszki mi nie strasznie[ dostaje jaskiem w glowe] fantastycznie! biggrin mam obronce wink *przytuuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:50 pm
Tayqn A no patczcie ja no .... bierze podusie i oddaje biggrin blaugh *uchyla sie* nie ma tak latwo twisted whee *pac drooga poduszka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek RESPaWN: 00:00 *Toolek pojawia sie w blysku* biggrin *wyimuje 2 poduchy* twisted *Atak na Leene* twisted orzesz ty!!! wykorzystałeś moja wrazliwość!! b*ezuca sie do przodu, przygniatajac Toolka poduchami, i trzymając go przy ziemi mowi* I co teraz zrobisz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:52 pm
~~lena-undesaid~~ Toolek RESPaWN: 00:00 *Toolek pojawia sie w blysku* biggrin *wyimuje 2 poduchy* twisted *Atak na Leene* twisted orzesz ty!!! wykorzystałeś moja wrazliwość!! b*ezuca sie do przodu, przygniatajac Toolka poduchami, i trzymając go przy ziemi mowi* I co teraz zrobisz?? *wali z dwuch stron poduchami w glowe leny* twisted *przewraca ja (teraz ona lezy plecami na ziemi) i tzeryma jej rece* A co ty zrobisz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:53 pm
M-Teen fantastycznie! biggrin mam obronce wink *przytuuuuuuuuuuuuuul* [Opierakijazek o ziebie, staje w kozkroku podnosi wysoko głowe unosi brez, poza zwycięzcy] no ba biggrin redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:54 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:55 pm
Lethiel Tayqn A no patczcie ja no .... bierze podusie i oddaje biggrin blaugh *uchyla sie* nie ma tak latwo twisted whee *pac drooga poduszka* No nie no jest dobra w te klocki :/ leprza odemnie ... łapie 2 poduszki wskakuje na fotel i rzuca raz dwa :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:55 pm
Toolek ~~lena-undesaid~~ Toolek RESPaWN: 00:00 *Toolek pojawia sie w blysku* biggrin *wyimuje 2 poduchy* twisted *Atak na Leene* twisted orzesz ty!!! wykorzystałeś moja wrazliwość!! b*ezuca sie do przodu, przygniatajac Toolka poduchami, i trzymając go przy ziemi mowi* I co teraz zrobisz?? *wali z dwuch stron poduchami w glowe leny* twisted *przewraca ja (teraz ona lezy plecami na ziemi) i tzeryma jej rece* A co ty zrobisz? xd urzyje broni kobiecej *usmiecha sie i zaczyna mroogać, po chwili daje całusa Toolkowi, w nastepnej chwili skacze na goore poduch Leti* I co, zaskoczony? *szczerzy sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:56 pm
Tayqn Lethiel Tayqn A no patczcie ja no .... bierze podusie i oddaje biggrin blaugh *uchyla sie* nie ma tak latwo twisted whee *pac drooga poduszka* No nie no jest dobra w te klocki :/ leprza odemnie ... łapie 2 poduszki wskakuje na fotel i rzuca raz dwa :] O.o *schyla sie przed pierwszą* *podskakooje nad drooga* lata praktyki xd whee whee whee zmykam crying .. dobranoc wam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:57 pm
Tayqn M-Teen fantastycznie! biggrin mam obronce wink *przytuuuuuuuuuuuuuul* [Opierakijazek o ziebie, staje w kozkroku podnosi wysoko głowe unosi brez, poza zwycięzcy] no ba biggrin redface hehesh :] dumny i blady macho biggrin cos podobnego ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:57 pm
~~lena-undesaid~~ Toolek ~~lena-undesaid~~ Toolek RESPaWN: 00:00 *Toolek pojawia sie w blysku* biggrin *wyimuje 2 poduchy* twisted *Atak na Leene* twisted orzesz ty!!! wykorzystałeś moja wrazliwość!! b*ezuca sie do przodu, przygniatajac Toolka poduchami, i trzymając go przy ziemi mowi* I co teraz zrobisz?? *wali z dwuch stron poduchami w glowe leny* twisted *przewraca ja (teraz ona lezy plecami na ziemi) i tzeryma jej rece* A co ty zrobisz? xd urzyje broni kobiecej *usmiecha sie i zaczyna mroogać, po chwili daje całusa Toolkowi, w nastepnej chwili skacze na goore poduch Leti* I co, zaskoczony? *szczerzy sie* whee Ani troche... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:59 pm
...Ohayo! biggrin ...Tayqn - nie znamy się, prawda? ...miło mi poznać w każdym razie - jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... ninja ... ...a teraz ludzie - jakie znacie określenia na wyrażenie wielkiej super radości? ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|