|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:41 pm
Melania Moon ehh no coz ja tez lece, ale milo bylo wrocic na stare smieci papapa*przytula wszystkich i znika* pa meli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:42 pm
*Toolek podduszany poduchami przez Lene*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:44 pm
~~lena-undesaid~~ *Toolek podduszany poduchami przez Lene* *Toolek umarł crying * RESPAWN: 00:30
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:44 pm
Tayqn M-Teen 3nodding bitwa na poduchy?! O.o no dajcie spokoj!!! Bitwa na poduchy to w sypialni no wiecie w jakiej odzierzy to jest coś wink ... xd hehehsh.. u nas nie ma sypialni biggrin biggrin biggrin u nas jest za to mnostwo foteli za ktorymi mozna by sie schowac przed atakiem poduszkowym gonk *chowa sie za swoj koszyk i fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:45 pm
Tayqn M-Teen 3nodding bitwa na poduchy?! O.o no dajcie spokoj!!! Bitwa na poduchy to w sypialni no wiecie w jakiej odzierzy to jest coś wink ... xd hehehsh.. u nas nie ma sypialni biggrin biggrin biggrin u nas jest za to mnostwo foteli za ktorymi mozna by sie schowac przed atakiem poduszkowym gonk *chowa sie za swoj koszyk i fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tayqn M-Teen 3nodding bitwa na poduchy?! O.o no dajcie spokoj!!! Bitwa na poduchy to w sypialni no wiecie w jakiej odzierzy to jest coś wink ... xd bla bla blaugh *skacze na niego* *przewraca* twisted *pac poducha* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon ehh no coz ja tez lece, ale milo bylo wrocic na stare smieci papapa*przytula wszystkich i znika* Narka ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:46 pm
No i Melania poszła , ech , szkoda , szkoda - mam nadzieję ze jeszcze wpadnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek ~~lena-undesaid~~ *Toolek podduszany poduchami przez Lene* *Toolek umarł crying * RESPAWN: 00:30 NIEEEE!!!!!!!!! tOOleczku, wybacz, wybacz!!! *robi mu sztuczne oddychanie* U MUST BE ALIVE, TOOLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Tayqn M-Teen 3nodding bitwa na poduchy?! O.o no dajcie spokoj!!! Bitwa na poduchy to w sypialni no wiecie w jakiej odzierzy to jest coś wink ... xd hehehsh.. u nas nie ma sypialni biggrin biggrin biggrin u nas jest za to mnostwo foteli za ktorymi mozna by sie schowac przed atakiem poduszkowym gonk *chowa sie za swoj koszyk i fotel* [Staje obok bierze kijaszek, leci poducha odbija ja ] biggrin nie buj sie biggrin poduszki mi nie strasznie[ dostaje jaskiem w glowe]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RESPaWN: 00:00 *Toolek pojawia sie w blysku* biggrin *wyimuje 2 poduchy* twisted *Atak na Leene* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:48 pm
Toolek ~~lena-undesaid~~ *Toolek podduszany poduchami przez Lene* *Toolek umarł crying * RESPAWN: 00:30 podchodzi do niego ostrzonie naciera reke i ...* *PAC* mu w twarz* wybacz stary wink to bylo konieczne ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek RESPaWN: 00:00 *Toolek pojawia sie w blysku* biggrin *wyimuje 2 poduchy* twisted *Atak na Leene* twisted *Głos z nieba * Quad Damage !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Toolek RESPaWN: 00:00 *Toolek pojawia sie w blysku* biggrin *wyimuje 2 poduchy* twisted *Atak na Leene* twisted *Głos z nieba * Quad Damage !!! Raczej: Headshot! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:49 pm
Lethiel Tayqn M-Teen 3nodding bitwa na poduchy?! O.o no dajcie spokoj!!! Bitwa na poduchy to w sypialni no wiecie w jakiej odzierzy to jest coś wink ... xd bla bla blaugh *skacze na niego* *przewraca* twisted *pac poducha* whee A no patczcie ja no .... bierze podusie i oddaje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|