|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:24 pm
Melania Moon PointZer0 Melania Moon *wzdycha* a ja myslalam ze tutaj cos sie zmienilo wink W zasadzie dobrze że o tym wspomniałas Melania - Omega , dostaliście jakies instrukcjie już od MissTao co do syfu na forum ? *spoglada na niego* ??wymienilismy PM'y co do zasyfienia forum niepotrzebnymi i nieużywanymi topicami. *rzuca Tayqnowi butelkę absentu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:25 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:25 pm
Ooo same znajome twarze dzisiaj smile Mel i Lethiel- juz Was dawno tu nie widzialam 4laugh PointZer0 W zasadzie dobrze że o tym wspomniałas Melania - Omega , dostaliście jakies instrukcjie już od MissTao co do syfu na forum ? Jakie instrukcje eek ? Jakiego syfu eek Ja nic nie wiem sweatdrop . Wszelkie skargi, wnioski, zazalenia moderatorzy przyjmuja na PMki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:26 pm
Omega Sun czesc Wam 4laugh < uklada sie na kanapie i zawija w kocyki> Witaj ...^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 *macha ręką w stronę kolorowych pseudomisi prowokuje je do walki ze sobą* *Teletubisie wyciagają macugi nabite kolcami poplamione krwia* Teletubisie: Zginiesz śmiertrelniku! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Melania Moon PointZer0 Melania Moon *wzdycha* a ja myslalam ze tutaj cos sie zmienilo wink W zasadzie dobrze że o tym wspomniałas Melania - Omega , dostaliście jakies instrukcjie już od MissTao co do syfu na forum ? *spoglada na niego* ??wymienilismy PM'y co do zasyfienia forum niepotrzebnymi i nieużywanymi topicami. *rzuca Tayqnowi butelkę absentu* Was is das..Zadlada do środka ...aaaa moje oko... grzebie patykiem w butelce oddajcie mi moje oko... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:27 pm
Tayqn Wywala gały ..ała.... Ale nie tak mocno albo poczekaj aż ze mnie zejdą .... spokojnie blaugh do najsilniejshych tio ja nienaleshe xd *puszcza go*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:27 pm
Tayqn Cześć Omega co tam... ?? już zdrowa ?? czesc a dziekuje, juz mi lepiej whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:28 pm
M-Teen Tayqn M-Teen witam witam co sie tu wyprawia ninja *idzie do kuchni zaprzyć wode* JA poprosze Czystą wode, Witam to znowu ja, opiera sie na kijaszku Unosi brew i puszcza oczko a ja pani nie znam dzieńdobry wink eek eek eek milo mi redface biggrin 3nodding blaugh *dygla* ?? Dygla ?? niewarzne witaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:29 pm
własnie na TV4 leci film o Gandim smile Mądry facet *popija nowo zaparzoną herbate*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Jakie instrukcje eek ? Jakiego syfu eek Ja nic nie wiem sweatdrop . Wszelkie skargi, wnioski, zazalenia moderatorzy przyjmuja na PMki 3nodding Spokojnie , spokojnie ciekaw tylko byłem więc zapytałem MissTao xd Zgodziłą sie z moją opinią co do tego że Gildia się zapuściła i trzeba będzie kiedyś pożądki zrobić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|