|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:19 pm
PointZer0 Toolek evil gonk Teraz zrobie cos naprawde zlego... twisted *przzywa........ TELETUBISIE* twisted twisted twisted *Teletubisie zaczynaja show* *zrezygnowany idzie po ścianie nalać sobie absentu* Wygralem 4laugh *Tanczy z teletubisiami* gonk *Teletubisie zamknely go w magicznym kregu* Napomoc!!! gonk gonk gonk Teletubisie: Buahahahahahah! twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:19 pm
czesc Wam 4laugh
< uklada sie na kanapie i zawija w kocyki>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:20 pm
Lethiel O.o .. o.O .. hm.... *patrzy na Taykuna* ninja *przechyla lekko glowe na bok* ciebie chyba nie znam xd witaj whee *przytuuuuuuuul* 4laugh Ah jaka miluśińska... Przytula obwieszony Telemisiami... TayQn jestem... Kłania się i całuje w łapke... miło mi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wzdycha* a ja myslalam ze tutaj cos sie zmienilo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun czesc Wam 4laugh < uklada sie na kanapie i zawija w kocyki> No no , witam panią moderator xd *unosi kieliszek w gest powitania*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:21 pm
Omega Sun czesc Wam 4laugh < uklada sie na kanapie i zawija w kocyki> czesc *przytula* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gonk Witam wszystkich smile Toolek jestem biggrin gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon *wzdycha* a ja myslalam ze tutaj cos sie zmienilo wink W zasadzie dobrze że o tym wspomniałas Melania - Omega , dostaliście jakies instrukcjie już od MissTao co do syfu na forum ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tayqn Lethiel O.o .. o.O .. hm.... *patrzy na Taykuna* ninja *przechyla lekko glowe na bok* ciebie chyba nie znam xd witaj whee *przytuuuuuuuul* 4laugh Ah jaka miluśińska... Przytula obwieszony Telemisiami... TayQn jestem... Kłania się i całuje w łapke... miło mi. redface smile whee mi roowniesh wink O.o ... teletoobisie ?? .. tuliiiiimyyy !! xd *przytuuuuuuula teletubise* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:22 pm
PointZer0 Melania Moon *wzdycha* a ja myslalam ze tutaj cos sie zmienilo wink W zasadzie dobrze że o tym wspomniałas Melania - Omega , dostaliście jakies instrukcjie już od MissTao co do syfu na forum ? *spoglada na niego* ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eh...
nie ma to jak czekac na kolacje ...
razz ije herbatkei je ciasteczka ...:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun czesc Wam 4laugh < uklada sie na kanapie i zawija w kocyki> witaj Omega 4laugh *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun czesc Wam 4laugh < uklada sie na kanapie i zawija w kocyki> Cześć Omega co tam... ?? już zdrowa ?? PointZer0 - Kieliszek daj mi daj ..prosze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:23 pm
Lethiel Tayqn Lethiel O.o .. o.O .. hm.... *patrzy na Taykuna* ninja *przechyla lekko glowe na bok* ciebie chyba nie znam xd witaj whee *przytuuuuuuuul* 4laugh Ah jaka miluśińska... Przytula obwieszony Telemisiami... TayQn jestem... Kłania się i całuje w łapke... miło mi. redface smile whee mi roowniesh wink O.o ... teletoobisie ?? .. tuliiiiimyyy !! xd *przytuuuuuuula teletubise* blaugh Wywala gały ..ała.... Ale nie tak mocno albo poczekaj aż ze mnie zejdą ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|