|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:11 pm
PointZer0 Rynn the Vampire u, ale ja nie chcę być niemiła... sweatdrop W takim wypadku jesteś moralnie i społecznie usprawiedliwiona xd Hej M-teen to jak mam sobie radzić?! gonk ech, najwyżej będę wołać Ciebie ;___;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:12 pm
Toolek *Resztki glutow topnieja, robiac ziemie czrna...* twisted This is not the end...This is only begining twisted *Czrna ziemia paruje...* twisted *Z dymu tworzy sie... STWOR Z CZaRNEGO DYMU xp * twisted unosi ręke nie patrząc nawet na stwora i niszczy go silnym strumieniem wiatru słonecznego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Toolek *Resztki glutow topnieja, robiac ziemie czrna...* twisted This is not the end...This is only begining twisted *Czrna ziemia paruje...* twisted *Z dymu tworzy sie... STWOR Z CZaRNEGO DYMU xp * twisted unosi ręke nie patrząc nawet na stwora i niszczy go silnym strumieniem wiatru słonecznego* *Stwor "zlepia sie z powrotem* twisted *Zalewa Zer0 fala trujacego dymu* twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire PointZer0 Rynn the Vampire u, ale ja nie chcę być niemiła... sweatdrop W takim wypadku jesteś moralnie i społecznie usprawiedliwiona xd Hej M-teen to jak mam sobie radzić?! gonk ech, najwyżej będę wołać Ciebie ;___; Daj jaśniej do zrozumienia że go nie chcesz , np tak : Rynn the Vampire koleś , z tymi tekstami to się do idola przejdz może tam Cie docenią stare a jak nie pomoże to zawołaj nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:14 pm
witam witam co sie tu wyprawia ninja
*idzie do kuchni zaprzyć wode*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:15 pm
Toolek *Stwor "zlepia sie z powrotem* twisted *Zalewa Zer0 fala trujacego dymu* twisted twisted twisted *zatyka jedna dziurkę nosa , wciagna potwora drugą i wydmuchuje do butelki i pieczętuje ją kryształem pożądku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:15 pm
M-Teen witam witam co sie tu wyprawia ninja *idzie do kuchni zaprzyć wode* JA poprosze Czystą wode, Witam to znowu ja, opiera sie na kijaszku Unosi brew i puszcza oczko a ja pani nie znam dzieńdobry wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:16 pm
PointZer0 Toolek *Stwor "zlepia sie z powrotem* twisted *Zalewa Zer0 fala trujacego dymu* twisted twisted twisted *zatyka jedna dziurkę nosa , wciagna potwora drugą i wydmuchuje do biutelki i pieczętuje ją kryształem pożądku* evil gonk Teraz zrobie cos naprawde zlego... twisted *przzywa........ TELETUBISIE* twisted twisted twisted *Teletubisie zaczynaja show*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:16 pm
*bierze mandarynke, obiera ja i je*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:17 pm
Toolek evil gonk Teraz zrobie cos naprawde zlego... twisted *przzywa........ TELETUBISIE* twisted twisted twisted *Teletubisie zaczynaja show* *zrezygnowany idzie po ścianie nalać sobie absentu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:17 pm
O.o .. o.O .. hm.... *patrzy na Taykuna* ninja *przechyla lekko glowe na bok* ciebie chyba nie znam xd witaj whee *przytuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:19 pm
Tayqn M-Teen witam witam co sie tu wyprawia ninja *idzie do kuchni zaprzyć wode* JA poprosze Czystą wode, Witam to znowu ja, opiera sie na kijaszku Unosi brew i puszcza oczko a ja pani nie znam dzieńdobry wink eek eek eek milo mi redface biggrin 3nodding blaugh *dygla*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|