|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:46 am
PointZer0 Lethiel PointZer0 Rany , ciągle zło i zło... Pomyślcie dzieci w wyższych kategoriach... nie musicie od razu rzucać się na naturę pożądku i chaosu , ale np. stworzenie i zniszczenie byłoby miłą odmianą sweatdrop *zagryza trzymanego kurczaka* *skacze na niego* bla bla blaugh *i co mi zrobish aniołku ? :>* *mruga niewinnie* a cio taki aniolek jak ja mooglby ci zrobić ?? :> *wyjmooje zza plecoow poduche* twisted *pac Zeroosia* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:47 am
Lethiel PointZer0 Lethiel PointZer0 Rany , ciągle zło i zło... Pomyślcie dzieci w wyższych kategoriach... nie musicie od razu rzucać się na naturę pożądku i chaosu , ale np. stworzenie i zniszczenie byłoby miłą odmianą sweatdrop *zagryza trzymanego kurczaka* *skacze na niego* bla bla blaugh *i co mi zrobish aniołku ? :>* *mruga niewinnie* a cio taki aniolek jak ja mooglby ci zrobić ?? :> *wyjmooje zza plecoow poduche* twisted *pac Zeroosia* xd *łapie szczęką poduszkę i ją zjada po czym rzuca w Lethiel kurczakiem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 *łapie szczęką poduszkę i ją zjada po czym rzuca w Lethiel kurczakiem* xd ...Marnotrastwo ... razz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 *łapie szczęką poduszkę i ją zjada po czym rzuca w Lethiel kurczakiem* xd O.o ... zesharleś mi poduszke !!! xd na czym ja mam teraz... *przechyla glowe na bok* *kurczak przelatooje i trafia w toolka* ... spać crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:51 am
Lethiel *łapie szczęką poduszkę i ją zjada po czym rzuca w Lethiel kurczakiem* xd O.o ... zesharleś mi poduszke !!! xd na czym ja mam teraz... *przechyla glowe na bok* *kurczak przelatooje i trafia w toolka* ... spać crying gonk Wzywam potege ZLA!!!! evil *summonuje armie zmutowanych krolikow-zabojcow* twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:52 am
Toolek Lethiel *łapie szczęką poduszkę i ją zjada po czym rzuca w Lethiel kurczakiem* xd O.o ... zesharleś mi poduszke !!! xd na czym ja mam teraz... *przechyla glowe na bok* *kurczak przelatooje i trafia w toolka* ... spać crying gonk Wzywam potege ZLA!!!! evil *summonuje armie zmutowanych krolikow-zabojcow* twisted twisted twisted O.o ... piiiiiiiiiisk !!! *wskakooje Zero na glowe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:53 am
ŚMIERĆ KURCZKOM!!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:53 am
Lethiel O.o ... zesharleś mi poduszke !!! xd na czym ja mam teraz... *przechyla glowe na bok* *kurczak przelatooje i trafia w toolka* ... spać crying Eee... nie pzejmuj sie ... :idze do domku ... bierze jedna z dwuch duzych poduch i daje Lethiel: blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|