|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:36 am
Toolek Kiart Toolek A ja mam Zlego towarzysza xd ... question ...^^ Matrz na sygnaturke ninja ..hehe ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:37 am
O.o ...aaaargh... wiedzialam !! .. wiedzialam ze to powiesh !! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:38 am
Lethiel O.o ...aaaargh... wiedzialam !! .. wiedzialam ze to powiesh !! xd xd xd *gromki śmiech ze swojego tronu na suficie* xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:39 am
Toolek Niestety obicalem jej ze bedzie moim JEDYNYM Zlym towarzyszem ale mozeszs byc Dobrym Towarzyszem albo neutralnym towarzyszem blaugh neeeeeee blaugh xd poszukam wlasnego zlego towarzysza ninja *rozglada sie po pokoju* ... *wlazi pod kanape* ... *wlazi pod fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:40 am
Lethiel Toolek Niestety obicalem jej ze bedzie moim JEDYNYM Zlym towarzyszem ale mozeszs byc Dobrym Towarzyszem albo neutralnym towarzyszem blaugh neeeeeee blaugh xd poszukam wlasnego zlego towarzysza ninja *rozglada sie po pokoju* ... *wlazi pod kanape* ... *wlazi pod fotel* Pamietaj wink : BĄDŹ ZŁA!!!!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:40 am
PointZer0 Lethiel O.o ...aaaargh... wiedzialam !! .. wiedzialam ze to powiesh !! xd xd xd *gromki śmiech ze swojego tronu na suficie* xd xd to nie jest smieszne !!! xd *rzooca w niego poduchą* twisted blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:41 am
Toolek Pamietaj wink : BĄDŹ ZŁA!!!!! twisted *wychyla sie spod fotela* nio przecies prooboje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
A tak wougle to ja tez mam w mojej sygnaturce mojego zlego evilka ...^^ ... tylko szkoda ze go ne widac ... tak samo mam link to mojego BuMp topicu ... i skaczacego trunka ... biggrin Moj Evil'ek...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Lethiel O.o ...aaaargh... wiedzialam !! .. wiedzialam ze to powiesh !! xd xd xd *gromki śmiech ze swojego tronu na suficie* xd xd to nie jest smieszne !!! xd *rzooca w niego poduchą* twisted blaugh whee *summonuje kurczaka pieczonego i odbija nim poduszkę* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:42 am
Kiart A tak wougle to ja tez mam w mojej sygnaturce mojego zlego evilka ...^^ ... tylko szkoda ze go ne widac ... tak samo mam link to mojego BuMp topicu ... i skaczacego trunka ... biggrin Moj Evil'ek...^^On jest taki...takii...taki ZŁY!!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:43 am
PointZer0 *summonuje kurczaka pieczonego i odbija nim poduszkę* xd eek *przechyla glowe na bok* jak.... *dostaje poducha* argh... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:43 am
Rany , ciągle zło i zło... Pomyślcie dzieci w wyższych kategoriach... nie musicie od razu rzucać się na naturę pożądku i chaosu , ale np. stworzenie i zniszczenie byłoby miłą odmianą sweatdrop
*zagryza trzymanego kurczaka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:44 am
PointZer0 Rany , ciągle zło i zło... Pomyślcie dzieci w wyższych kategoriach... nie musicie od razu rzucać się na naturę pożądku i chaosu , ale np. stworzenie i zniszczenie byłoby miłą odmianą sweatdrop *zagryza trzymanego kurczaka* *skacze na niego* bla bla blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:44 am
Lethiel PointZer0 Rany , ciągle zło i zło... Pomyślcie dzieci w wyższych kategoriach... nie musicie od razu rzucać się na naturę pożądku i chaosu , ale np. stworzenie i zniszczenie byłoby miłą odmianą sweatdrop *zagryza trzymanego kurczaka* *skacze na niego* bla bla blaugh *i co mi zrobish aniołku ? :>*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|