|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:18 am
PointZer0 Toolek Mam wlasnego Złego Towarzysza xd (patrz sig) Taa - właśnie widziałem xd W dodatku w tle zamek posępnego czerepu ze stareeeeeego Hemana xd Taaa.... HE-MAN RULEZ!!! (stary oczywiscie ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:19 am
Toolek PointZer0 Toolek Mam wlasnego Złego Towarzysza xd (patrz sig) Taa - właśnie widziałem xd W dodatku w tle zamek posępnego czerepu ze stareeeeeego Hemana xd Taaa.... HE-MAN RULEZ!!! (stary oczywiscie ninja ) Rany , oglądałem go ze 12 lat temu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:20 am
Toolek PointZer0 Toolek Mam wlasnego Złego Towarzysza xd (patrz sig) Taa - właśnie widziałem xd W dodatku w tle zamek posępnego czerepu ze stareeeeeego Hemana xd Taaa.... HE-MAN RULEZ!!! (stary oczywiscie ninja ) 3nodding 3nodding 3nodding ... ten nowy.. jakis taki.. eee... dziwny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:20 am
Ja niepamietam kiedy, ale wiem ze byl fajny xd HE-MAN VS SCELETOR domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:22 am
PointZer0 Hej Setsuna , jakiego ava ? sweatdrop mam cholerne arcanum... i zadna z twarzy bohaterek mi nie pasi (poza tym, jush w to gralam wiec chce miec teraz super postac : P) i sie mecze z "dodaniem" tego do tzw galerii gry (zebym mogla podczas tworzenia postaci wybrac taka twarz xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:22 am
Setsuna Dragonclaw PointZer0 Hej Setsuna , jakiego ava ? sweatdrop mam cholerne arcanum... i zadna z twarzy bohaterek mi nie pasi (poza tym, jush w to gralam wiec chce miec teraz super postac : P) i sie mecze z "dodaniem" tego do tzw galerii gry (zebym mogla podczas tworzenia postaci wybrac taka twarz xp ) Arcanum to dziwna gra... sweatdrop Jakas takas... Hmm Dziwna ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:23 am
Toolek Ja niepamietam kiedy, ale wiem ze byl fajny xd HE-MAN VS SCELETOR domokun http://ala.snhs.uz.zgora.pl/~casha/swf/tribute.swf blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:23 am
Haaa , a na czymś co się nazywa Jetix czy coś takiego właśnie leci Tekkaman Blade xd
Setsu , grałem w arcanum ale mnie strasznie denerwowało - nie lubię klimatów dzikiego zachodu + Boton początku XIX wieku sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:25 am
Toolek Setsuna Dragonclaw PointZer0 Hej Setsuna , jakiego ava ? sweatdrop mam cholerne arcanum... i zadna z twarzy bohaterek mi nie pasi (poza tym, jush w to gralam wiec chce miec teraz super postac : P) i sie mecze z "dodaniem" tego do tzw galerii gry (zebym mogla podczas tworzenia postaci wybrac taka twarz xp ) Arcanum to dziwna gra... sweatdrop Jakas takas... Hmm Dziwna ninja ale fajna i wciagajaca ninja Zero: przynajmniej jest "troche inna" : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Toolek Ja niepamietam kiedy, ale wiem ze byl fajny xd HE-MAN VS SCELETOR domokun http://ala.snhs.uz.zgora.pl/~casha/swf/tribute.swf blaugh xd szkieletor maj loff !!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:26 am
Witajcie Wszyscy ...
wink
:chowa parasol i otrzepuje sie z wody .... xd :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:26 am
Rynn the Vampire Uch, Zero, gdzie byłeś jak takie dziwne coś usiłowało mnie podrywać sweatdrop ?? C80;, znikam....będę tu lurkować ninja papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|