|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:52 am
Rynn the Vampire Lethiel argh... market znowu mi sie psooje xp niedobre markecisko ;> precz z marketem !!! xd ech.. nie wyszookiwarka itemkoow nie chce szukać crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:53 am
dobra narka...... musze spadac.... bede pozniej...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heya ninja
Rynn: masz fajny banner do nitemare lotto ninja
moze ktos wie jak wziasc obrazek (ava) ustawic w arcanum tak, zebym mogla go ustawic jako "twarz" mojej bohaterki i jeszcze wyjasni mi to ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Rynn the Vampire Lethiel argh... market znowu mi sie psooje xp niedobre markecisko ;> precz z marketem !!! xd ech.. nie wyszookiwarka itemkoow nie chce szukać crying ach, mnie szwankowało wyszukiwanie według najmniejszej ceny buy now...nie przejmuj się *głask głask* naprawią xd A czego szukasz? ^^ papa Opcy 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O.o ... lol xd xd xd rynciu .. fajny sig blaugh xd ==> ten z Orlandziem wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:55 am
a tak ogoolnie sie rozgladam po ile moglabym moje śmietnisko z inventory sprzedać xd .. bo trooshq sie tego uzbieralo xp witaj Setsu 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* papa opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:55 am
Wszyscy chwalą mi siga, zachwyt xd
Setsuna - obrazki do gifka sama robiłam, składał go Say wink co do avka - nie mam pojęcia
Leti - znalazłam gdzieś na sieci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:56 am
Rynn the Vampire A właśnie, jesteś tu dopiero siedem dni, a twoje ciuszki i fryzurka nie należą do najtańszych...też masz "ustawionych znajomych"?? Przepraszam za takie pytania, jestem z natury ciekawska ^^ heart pozyczalam goldy..... dosc duzo tez dostalam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:58 am
Rynn the Vampire Wszyscy chwalą mi siga, zachwyt xd Setsuna - obrazki do gifka sama robiłam, składał go Say wink co do avka - nie mam pojęcia Leti - znalazłam gdzieś na sieci xd przynajmniej sproobowalam whee czy ib robila jeden z obrazkoof do siga? (z twoim avem ofc) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:05 am
*skok na Toolka* witaj 4laugh whee *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
xd Dawno was nie widzialem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hello whee moge na chwile znikac - eksperymentuje z arcanum whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 11:07 am
Lethiel Toolek xd Dawno was nie widzialem xd *skok na Toolka* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee witaj blaugh blaugh Wiataaaj! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|