|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:38 am
Lethiel witajcie 4laugh !!! kompooterek mialam popsooty gonk crying .. ale zostal naprawiony whee whee whee .. wiec o to powracam po strashliwej nieobecnosci twisted .. strzeshcie siem !!! XD dobereczek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:39 am
opcy Lethiel witajcie 4laugh !!! kompooterek mialam popsooty gonk crying .. ale zostal naprawiony whee whee whee .. wiec o to powracam po strashliwej nieobecnosci twisted .. strzeshcie siem !!! XD dobereczek! *skok na opcego* *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka Lethiel witajcie 4laugh !!! kompooterek mialam popsooty gonk crying .. ale zostal naprawiony whee whee whee .. wiec o to powracam po strashliwej nieobecnosci twisted .. strzeshcie siem !!! XD Cześć smile O.o ... witaj kimkolwiek jeses wink whee *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:40 am
Lethiel *skok na opcego* *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh witaj whee no hej! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:40 am
Rynn the Vampire o, jednak są opcy i Dam ^ ^ *przytula Leti* Nie, nic się nie dzieje...po prostu zwyczajne pustki ^ ^;; aha xd .. czyli nic nowego blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:41 am
opcy Lethiel *skok na opcego* *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh witaj whee no hej! xd *przytuuula jeszcze raz* mraaaaa xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:41 am
Lethiel opcy Lethiel witajcie 4laugh !!! kompooterek mialam popsooty gonk crying .. ale zostal naprawiony whee whee whee .. wiec o to powracam po strashliwej nieobecnosci twisted .. strzeshcie siem !!! XD dobereczek! *skok na opcego* *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh witaj whee noooowa jestem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:42 am
milo cie poznać wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:43 am
Lethiel milo cie poznać wink whee ciebie rowniez ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:48 am
A właśnie, jesteś tu dopiero siedem dni, a twoje ciuszki i fryzurka nie należą do najtańszych...też masz "ustawionych znajomych"?? Przepraszam za takie pytania, jestem z natury ciekawska ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:49 am