|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:57 am
Hm, kup sobie na początek trading passa, kiedy będę wiedziała, że możesz mi odesłać z powrotem to pożyczę Ci distance rod plus ^^ ja i tak nie używam, a to najlepsza z wędek. <śmieje się sama z siebie> wydałam 15k na upgrade'a po czym przestałam używać *chichocze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:58 am
Miss_Karina Tayqn Miss_Karina Eurina Vam Napalilam nimi w piecu. Chyba nie masz nic przeciwko? eek TYYYYYYY!!!!!!!!!!! scream stressed ja je na jutro potrzebuje!!!!! scream X___x[Zrywa się z kanapy łapie kijaszek, podbiega] Co jeje [ dźga ja kijkiem w bok] Nie rusza się, szybko plastykowy worek na trupa i ja zakopiemy za domem. Nim sie policja zjawi. Nic nam nie udowodnią... bierze Ciało na plecy i niesie do chłodni. stare ej... wywalasz do chlodni perski dywanLudzie ja sie boje, [ciarki] słysze glosy ... rzuca trupem o ziemie. naprawde Wskakuje Rynnci na rece ratuj mnie... moge PRzemielić Frajera ale z duchami nie zaczynam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:59 am
Tayqn Ludzie ja sie boje, [ciarki] słysze glosy ... rzuca trupem o ziemie. naprawde Wskakuje Rynnci na rece ratuj mnie... moge PRzemielić Frajera ale z duchami nie zaczynam.odczep sie ode mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:59 am
Dziekuje ^^' Jak zarobie i wykupie treading pass to się zgłosze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:00 am
Tayqn Miss_Karina Eurina Vam Napalilam nimi w piecu. Chyba nie masz nic przeciwko? eek TYYYYYYY!!!!!!!!!!! scream stressed ja je na jutro potrzebuje!!!!! scream X___x[Zrywa się z kanapy łapie kijaszek, podbiega] Co jeje [ dźga ja kijkiem w bok] Nie rusza się, szybko plastykowy worek na trupa i ja zakopiemy za domem. Nim sie policja zjawi. Nic nam nie udowodnią... bierze Ciało na plecy i niesie do chłodni. Niech ktos przyniesie szpadel!!!!!!!!!! xd Trzeba ja zakopac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:00 am
Miss_Karina Tayqn Miss_Karina Eurina Vam Napalilam nimi w piecu. Chyba nie masz nic przeciwko? eek TYYYYYYY!!!!!!!!!!! scream stressed ja je na jutro potrzebuje!!!!! scream X___x[Zrywa się z kanapy łapie kijaszek, podbiega] Co jeje [ dźga ja kijkiem w bok] Nie rusza się, szybko plastykowy worek na trupa i ja zakopiemy za domem. Nim sie policja zjawi. Nic nam nie udowodnią... bierze Ciało na plecy i niesie do chłodni. stare ej... wywalasz do chlodni perski dywanWy mi tu zostawić w tej chwili Karinke bo sie zezłoszcze- pamiętacie jak byłem wnerwiony i co mało z Point>Zerem nie wyrąbaliśmy całej gildii w powietrze... xd - ehh to były czasy... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:01 am
Miss_Karina Tayqn Ludzie ja sie boje, [ciarki] słysze glosy ... rzuca trupem o ziemie. naprawde Wskakuje Rynnci na rece ratuj mnie... moge PRzemielić Frajera ale z duchami nie zaczynam.odczep sie ode mnie [pokazuje jezyk ble jestef fe i sie nie umiesz bawic,,, bleeee.... nie bede sie do ciebie odzywał jak nie chcesz ...Baka baba...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tayqn Miss_Karina Tayqn Ludzie ja sie boje, [ciarki] słysze glosy ... rzuca trupem o ziemie. naprawde Wskakuje Rynnci na rece ratuj mnie... moge PRzemielić Frajera ale z duchami nie zaczynam.odczep sie ode mnie [pokazuje jezyk ble jestef fe i sie nie umiesz bawic,,, bleeee.... nie bede sie do ciebie odzywał jak nie chcesz ...Baka baba...] zachowujesz sie jak bachor... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Wy mi tu zostawić w tej chwili Karinke bo sie zezłoszcze- pamiętacie jak byłem wnerwiony i co mało z Point>Zerem nie wyrąbaliśmy całej gildii w powietrze... xd - ehh to były czasy... 3nodding o dziekuje!! =^w^= @Tay- sam jestes baka blaugh nie lubie jak ktos mnie bierze za trupa xp @ Euri- a ty miel lapy z dala od moich prac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*przeturlywuje sie do swojeje bazy pod fotelem*
* w mroku widac tylko swiecace oczy +_+ *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:03 am
opcy *przeturlywuje sie do swojeje bazy pod fotelem* * w mroku widac tylko swiecace oczy +_+ *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 10:04 am