|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:51 am
Eurina Vam Napalilam nimi w piecu. Chyba nie masz nic przeciwko? eek TYYYYYYY!!!!!!!!!!! scream stressed ja je na jutro potrzebuje!!!!! scream X___x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:51 am
Miss_Karina herubinek Ej szczerze- teraz to coraz więcej sie ludzi pojawia na Gaii o dziwnych nickach... jedno słowo ... LOL xd dziwne nicki = oryginalnosc xd whee Albo (będe podejrzliwy) ludziw wywaleni z gildii zakładają Fejk konta i potem jak już bedą w gildii zmienia nicka itd. Znam ten trick... xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:52 am
moj caly majatek to to co mam na sobie / XD / i juz teraz 91 golda biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:53 am
Rynn the Vampire Jaaa? Ekhm, o niczym, o niczym!! No nie bojaj sie powiec :] na uszko wink [przeczesuje wlosy, zekrka na Zegarek] Hmm, puzna pora czas isc spac [kładzie se obok kijaszka]... ał ty hamie jeden rączką mnie dźgasz ?? mnie ?? a ty :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Asterad moj caly majatek to to co mam na sobie / XD / i juz teraz 91 golda biggrin hmm? Jak to? biggrin powinienieś był mieś 400g na starcie..no, chyba że wydałeś na trading pass 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Miss_Karina herubinek Ej szczerze- teraz to coraz więcej sie ludzi pojawia na Gaii o dziwnych nickach... jedno słowo ... LOL xd dziwne nicki = oryginalnosc xd whee Albo (będe podejrzliwy) ludziw wywaleni z gildii zakładają Fejk konta i potem jak już bedą w gildii zmienia nicka itd. Znam ten trick... xd xp Bosh ale ja debilizmy wypisuje- zal mi jest siebie... sweatdrop stressed xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Asterad moj caly majatek to to co mam na sobie / XD / i juz teraz 91 golda biggrin powodzenia w zbieraniu...a wlasnie*idzie zobaczyc jak tam gambino*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Miss_Karina herubinek Ej szczerze- teraz to coraz więcej sie ludzi pojawia na Gaii o dziwnych nickach... jedno słowo ... LOL xd dziwne nicki = oryginalnosc xd whee Albo (będe podejrzliwy) ludziw wywaleni z gildii zakładają Fejk konta i potem jak już bedą w gildii zmienia nicka itd. Znam ten trick... xd xp to znow ich moga wywalic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:54 am
Miss_Karina Eurina Vam Napalilam nimi w piecu. Chyba nie masz nic przeciwko? eek TYYYYYYY!!!!!!!!!!! scream stressed ja je na jutro potrzebuje!!!!! scream X___x no to jak? stypa? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:54 am
Rynn the Vampire Asterad moj caly majatek to to co mam na sobie / XD / i juz teraz 91 golda biggrin hmm? Jak to? biggrin powinienieś był mieś 400g na starcie..no, chyba że wydałeś na trading pass 3nodding biggrin DD.. nie do konca.. lowilem ryby... i dolozylem temu gostkowi co zbiera. A ryby zbieram zeby na cos wymienic.. Oo'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:55 am
Miss_Karina Eurina Vam Napalilam nimi w piecu. Chyba nie masz nic przeciwko? eek TYYYYYYY!!!!!!!!!!! scream stressed ja je na jutro potrzebuje!!!!! scream X___x[Zrywa się z kanapy łapie kijaszek, podbiega] Co jeje [ dźga ja kijkiem w bok] Nie rusza się, szybko plastykowy worek na trupa i ja zakopiemy za domem. Nim sie policja zjawi. Nic nam nie udowodnią... bierze Ciało na plecy i niesie do chłodni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:56 am
Eurina Vam Miss_Karina Eurina Vam Napalilam nimi w piecu. Chyba nie masz nic przeciwko? eek TYYYYYYY!!!!!!!!!!! scream stressed ja je na jutro potrzebuje!!!!! scream X___x no to jak? stypa? biggrin policzmy do 3 moze wstanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:57 am
Tayqn Miss_Karina Eurina Vam Napalilam nimi w piecu. Chyba nie masz nic przeciwko? eek TYYYYYYY!!!!!!!!!!! scream stressed ja je na jutro potrzebuje!!!!! scream X___x[Zrywa się z kanapy łapie kijaszek, podbiega] Co jeje [ dźga ja kijkiem w bok] Nie rusza się, szybko plastykowy worek na trupa i ja zakopiemy za domem. Nim sie policja zjawi. Nic nam nie udowodnią... bierze Ciało na plecy i niesie do chłodni. stare ej... wywalasz do chlodni perski dywan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|