|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:37 am
Vykk hej eh zaczynam nienadarzac razz ale to moze dlatego ze robi kilka[nascie ] rzeczy na raz... Vykk to trzeba z czegos zrezygnowac (miales mi podac odpowiedz do twojego testu i co??).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:37 am
Heh tez mnie to zaczelo zastanawiac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:38 am
Tayqn opcy @Tayqn: drobna rada.... włącz sobie PM'y... Profile -> Edit Profile -> Receive Private Messages: "YES" A co już chcesz mi miłosna poczte wysyłac ??:> Okej okej włączam. ostatniemu niubikowi to przypominam scream potem ryczcie ze nie dostajecie Peemów xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Damroka herubinek Tayqn herubinek Hey tayqn niezły av Bad Boj biggrin xp Dziekuje, ale nie podrywaj mnie okej ?:] Jam nie pedał- taki jeden z mojej klasy to tak! xd nie musisz byc pedalem wystarczy ze jestes bi ;] byc bi jest spoooko ^^ Eeehhlll... Wole byc no ten tego- normal- Kobitki rulezz!! Siema Kari Skrzydełka mam na pamiątke od Delisy... Zapomniałem jeszcze komyś odpisać o.0?? a co ,jak ktos jest bi to jest nie normal? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ann_Miho Vykk hej eh zaczynam nienadarzac razz ale to moze dlatego ze robi kilka[nascie ] rzeczy na raz... Vykk to trzeba z czegos zrezygnowac (miales mi podac odpowiedz do twojego testu i co??). odezwij sie na gg to zaraz podam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:39 am
Zapracowac na walsne rzeczy to tez jest cos :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:40 am
Asterad Zapracowac na walsne rzeczy to tez jest cos :> 3nodding a ty na coś zbierasz? Ani questa, ani wishlisty...uchyl rąbka tajemnicy ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:41 am