|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:31 am
herubinek Eurina - jak ja zem cię dawno tu niewidział xp Rynn- tak mam Fairy Wings- a cio :> biggrin xp Cześć Euri ^^ A nic, nic, po prostu zastanawiam się skąd wytrzasnąłeś 40k, a poza tym to ja też chcę! ^ ^;;;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:32 am
Rynn the Vampire herubinek Hey tayqn niezły av Bad Boj biggrin xp gonk ;____; Herciu, ty masz fairy wings? Aster - może być ostry...ale do tego dużą colę... nie lubisz Bad boys? xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:33 am
hej eh zaczynam nienadarzac razz ale to moze dlatego ze robi kilka[nascie ] rzeczy na raz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek Eurina - jak ja zem cię dawno tu niewidział xp quote] ja ciebie tez.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tayqn herubinek Hey tayqn niezły av Bad Boj biggrin xp Dziekuje, ale nie podrywaj mnie okej ?:] Jam nie pedał- taki jeden z mojej klasy to tak! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:34 am
herubinek Tayqn herubinek Hey tayqn niezły av Bad Boj biggrin xp Dziekuje, ale nie podrywaj mnie okej ?:] Jam nie pedał- taki jeden z mojej klasy to tak! xd nie musisz byc pedalem wystarczy ze jestes bi ;] byc bi jest spoooko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yhhhh... ** wyjmuje ksiazke i zaczyna czytac...** Czyli wreszcie bedzie ta pizza ? ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
@Tayqn: drobna rada.... włącz sobie PM'y... Profile -> Edit Profile -> Receive Private Messages: "YES"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:36 am
opcy @Tayqn: drobna rada.... włącz sobie PM'y... Profile -> Edit Profile -> Receive Private Messages: "YES" A co już chcesz mi miłosna poczte wysyłac ??:> Okej okej włączam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka herubinek Tayqn herubinek Hey tayqn niezły av Bad Boj biggrin xp Dziekuje, ale nie podrywaj mnie okej ?:] Jam nie pedał- taki jeden z mojej klasy to tak! xd nie musisz byc pedalem wystarczy ze jestes bi ;] byc bi jest spoooko ^^ Eeehhlll... Wole byc no ten tego- normal- Kobitki rulezz!! Siema Kari Skrzydełka mam na pamiątke od Delisy... Zapomniałem jeszcze komyś odpisać o.0??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tayqn Rynn the Vampire Tay, powiedzmy że na razie niech będzie pizza a p78;niej jak się przyzwyczaję do Ciebie i przestanę bać to pomyślimy, ok? ^ ^;;; No jesli tak ma byc to nie bede cie zmuszac :] ... [ubiera zluze i kladzie kijaszka na kanapie] bry macie tu zimno... Zupelnie jak u mnie w piwnicy. uch...od razu lepiej ^ ^;; Hmm, ty pewnie jesteś czyimś mulem...albo ktoś Ci przekazał ze starego konta sporo itemków...czy tak? ^ ^;;;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:37 am
Tayqn opcy @Tayqn: drobna rada.... włącz sobie PM'y... Profile -> Edit Profile -> Receive Private Messages: "YES" A co już chcesz mi miłosna poczte wysyłac ??:> Okej okej włączam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|