|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:20 am
Rynn the Vampire Ha, ja już byłam w czarnej sukni, w glanach i krzyżu ankh na szyii na weselu, więc da się... Witam wszystkich, zwłaszcza nieznanego pana z bejsbolem w ręku ^ ^;;; Witaj witaj wyciaga ręke zdejmuje Okulniki, no coś ty blądyna o niebieskich oczach sie boisz.... "usmiech" no wyłaź wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Ha, ja już byłam w czarnej sukni, w glanach i krzyżu ankh na szyii na weselu, więc da się... Witam wszystkich, zwłaszcza nieznanego pana z bejsbolem w ręku ^ ^;;; czesc Rynnciu 4laugh esh jak dobrze ze archiwizuje rozne tam prace za zajecia, na kompie xp i rozpadalo sie na dobre stressed i gotowy juz staw przed domem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy  sorry nie moglem sie powstrymac...... *rotfl* xd bo mam oczy... zRobiles na poczekaniu czy sciagnoles gotowca?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asterad **patrzy na Rynn pod kanapą** ... **uśmeicha się porozumeiwawczo siedząc na ziemi i dalej wszystkich obserwojac** tak w zasadzie to to było pytanie i zdanie..no nic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:21 am
Vykk Tayqn Vykk Tayqn Cześć, ludzie !? Miło mi jestem T blaugh ay hej...mow mi Vykk Spoko, VykkkK... W co tu się zwykle bawicie ? zalezy kto tu wpadnie...ale jak juz klimat sie rozkreci to mezalianse i rozpierducha gwarantowana xd No wiesz Vykk nie dawaj zlej opini o nas, az tak zle nie jest a jeszcze sie chlopak zrazi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:22 am
Asterad **patrzy na Rynn pod kanapą** ... **uśmeicha się porozumeiwawczo siedząc na ziemi i dalej wszystkich obserwojac** toscie sie porozumieli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Asterad **patrzy na Rynn pod kanapą** ... **uśmeicha się porozumeiwawczo siedząc na ziemi i dalej wszystkich obserwojac** tak w zasadzie to to było pytanie i zdanie..no nic...Ja odwroce uwage a ty dzownisz po posilki :> **chwile patrzy** Cześć Damroka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam wszystkich bardzo serdecznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:24 am
Asterad Rynn the Vampire Asterad **patrzy na Rynn pod kanapą** ... **uśmeicha się porozumeiwawczo siedząc na ziemi i dalej wszystkich obserwojac** tak w zasadzie to to było pytanie i zdanie..no nic...Ja odwroce uwage a ty dzownisz po posilki :> **chwile patrzy** Cześć Damroka Jedyny kto mi przychodzi do głowy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asterad opcy  sorry nie moglem sie powstrymac...... *rotfl* xd bo mam oczy... zRobiles na poczekaniu czy sciagnoles gotowca? narysowalem to juz jakis czas temu i czekam na okazje zeby takie rysunki wykorzystac..... xd witam "doszłych"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ann_Miho Vykk Tayqn Vykk Tayqn Cześć, ludzie !? Miło mi jestem T blaugh ay hej...mow mi Vykk Spoko, VykkkK... W co tu się zwykle bawicie ? zalezy kto tu wpadnie...ale jak juz klimat sie rozkreci to mezalianse i rozpierducha gwarantowana xd No wiesz Vykk nie dawaj zlej opini o nas, az tak zle nie jest a jeszcze sie chlopak zrazi. ale to dobra opinia pozatym to witka tym co dotarli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|