|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:13 am
opcy Tayqn Cześć, ludzie !? Miło mi jestem T blaugh ay witam.......... my sie juz na partyzantach widzielsmy! A no miałem nieszczescie cie poznać. wink ... Widze tu niekompletnie ubrane kociaki, fajnie fajnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:14 am
Mistle opcy Witka Kari witka Ann witka Mistle w ogole to wszystkich witam witam rowniez smile ja byłam w glanach na weselu........ wystarczy sie postawic i juz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:15 am
sea-coast Mistle opcy Witka Kari witka Ann witka Mistle w ogole to wszystkich witam witam rowniez smile ja byłam w glanach na weselu........ wystarczy sie postawic i juz wink Wporzo w Glanach na Weselu i jeszcze bylo zalorzyc kurtalke skorzana i pieszczoche piekna sprawa naprawde brawo brawo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tayqn sea-coast Mistle opcy Witka Kari witka Ann witka Mistle w ogole to wszystkich witam witam rowniez smile ja byłam w glanach na weselu........ wystarczy sie postawic i juz wink Wporzo w Glanach na Weselu i jeszcze bylo zalorzyc kurtalke skorzana i pieszczoche piekna sprawa naprawde brawo brawo. no a jak i na motor blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:16 am
Tayqn Widze tu niekompletnie ubrane kociaki, fajnie fajnie biggrin no ba........ a zajmujemy sie tu oczekiwaniem na nastepna kłótnie/zadyme........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tayqn Vykk Tayqn Cześć, ludzie !? Miło mi jestem T blaugh ay hej...mow mi Vykk Spoko, VykkkK... W co tu się zwykle bawicie ? zalezy kto tu wpadnie...ale jak juz klimat sie rozkreci to mezalianse i rozpierducha gwarantowana xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jesli chcesz w glanach to tez mozesz.
Hejka Tay.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:17 am
Mistle opcy Witka Kari witka Ann witka Mistle w ogole to wszystkich witam witam rowniez smile masz sliczne oczka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:17 am
Ha, ja już byłam w czarnej sukni, w glanach i krzyżu ankh na szyii na weselu, więc da się...
Witam wszystkich, zwłaszcza nieznanego pana z bejsbolem w ręku ^ ^;;;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:18 am
opcy Tayqn Widze tu niekompletnie ubrane kociaki, fajnie fajnie biggrin no ba........ a zajmujemy sie tu oczekiwaniem na nastepna kłótnie/zadyme........ To postoje obok i poczekam z tobą.... Opiera sie o swojego kumpla Kija. {no stary, i jak ci sie podoba, ??} -Kijaszek- nie no wporzo człowiek, Foczki w bikini wporzo sprawa-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
plumm!
wracaja jak liscie na wietrze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 sorry nie moglem sie powstrymac...... *rotfl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:19 am
**patrzy na Rynn pod kanapą** ... **uśmeicha się porozumeiwawczo siedząc na ziemi i dalej wszystkich obserwojac**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 9:20 am
Rynn the Vampire Ha, ja już byłam w czarnej sukni, w glanach i krzyżu ankh na szyii na weselu, więc da się... Witam wszystkich, zwłaszcza nieznanego pana z bejsbolem w ręku ^ ^;;; nie chowaj sie opcy nas obroni xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|