|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:52 am
opcy M-Teen opcy TO JEST NASZ TEMAT xd  OMG! OMG!! OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wtf to jest!? eek eek eek jakies karmelowe kreatury z otworami gebowymi wrogo nastawionymi.. taaa bardzo interesujące... widac ze dziewczyny nigdy w LEGENDARNE gry nie graly i shamblera i jego kolezków nie rozpoznaja..... tak sie skalda ze ja w zadne gry nie gram xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:54 am
~~lena-undesaid~~ ja osobiśxcie za grami ni przepadam stare M-Teen tak sie skalda ze ja w zadne gry nie gram xp każdego szkoda.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:57 am
*wyciaga zeszyt z angola* zadanie - -' *robi zadanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:59 am
M-Teen *wyciaga zeszyt z angola* zadanie - -' *robi zadanie* ja zadanie z angola w licku jeszcze robilem w "czasie rzeczywistym" czyli jak gosciu je dyktowal......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 8:07 am
opcy M-Teen *wyciaga zeszyt z angola* zadanie - -' *robi zadanie* ja zadanie z angola w licku jeszcze robilem w "czasie rzeczywistym" czyli jak gosciu je dyktowal...... ciiiiiiiii!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 8:13 am
M-Teen opcy M-Teen *wyciaga zeszyt z angola* zadanie - -' *robi zadanie* ja zadanie z angola w licku jeszcze robilem w "czasie rzeczywistym" czyli jak gosciu je dyktowal...... ciiiiiiiii! hejka razz ooo zadanko =] *zaglada przez ramie* hmmmm ... ee... y... to chyba nie dla mnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 8:15 am
Eredin M-Teen opcy M-Teen *wyciaga zeszyt z angola* zadanie - -' *robi zadanie* ja zadanie z angola w licku jeszcze robilem w "czasie rzeczywistym" czyli jak gosciu je dyktowal...... ciiiiiiiii! hejka razz ooo zadanko =] *zaglada przez ramie* hmmmm ... ee... y... to chyba nie dla mnie sweatdrop no chyba nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 8:16 am
*szuka jakiejs muzyczki zeby sobie wlaczyc* oooo....... EL P - Fantastic damage bedzie dobre.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 8:17 am
opcy *szuka jakiejs muzyczki zeby sobie wlaczyc* oooo....... EL P - Fantastic damage bedzie dobre.... xd eee.... ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 8:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 8:19 am
M-Teen opcy *szuka jakiejs muzyczki zeby sobie wlaczyc* oooo....... EL P - Fantastic damage bedzie dobre.... xd eee.... ? sweatdrop co "eee.... ? sweatdrop " ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 8:21 am
Eredin opcy *szuka jakiejs muzyczki zeby sobie wlaczyc* oooo....... EL P - Fantastic damage bedzie dobre.... xd ja tam wole akurat'ów smile e tam........ DefJux aye?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 8:30 am
PP da best, co nie opcus biggrin twisted ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 8:42 am
hejka wszystkim...minelo mnie cos ciekawego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 8:45 am
Vykk hejka wszystkim...minelo mnie cos ciekawego?? hej vyq :3 nieee.. raczej nie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|