|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:36 am
jak myslicie ile kosztuje FLOWER ON MY HEAD!? to kiedys bylo w sklepie, no nie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen ehe sweatdrop glupio mi sweatdrop nie wiem o czym gadacie sweatdrop xp ja tez jakos nie w temacie XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gdzie sie podzialy czasy, kiedy szlo sie z bratem do kiosku kupic CDA albo Secret Service? A potem z ojcem do pozna siedzialo przy giercach vv'
M-Teen, chyba calkiem tanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:38 am
PointZer0 opcy frikboty sa niezle jak zobaczylem jak jeden na dm4 zrobil rocketjumpa zeby mi uciec to myslalem ze ze stolka spadne..... baaardzo sa realistyczne... To obczaję , obczaję , ale na pierwszy ogień pujdzie moje ukoffane Claustrophobiopolis whee taaa dm2 to tez moja ulubiona mapa...... na drugim miejscu jest e1m7 "the house of cthon" a trzecia to dm6 chociaz ciagle na niej przegrywam ale mape bardzo lubie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:39 am
~~lena-undesaid~~ M-Teen ehe sweatdrop glupio mi sweatdrop nie wiem o czym gadacie sweatdrop xp ja tez jakos nie w temacie XP witejszyn w klubejszyn xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:41 am
M-Teen ~~lena-undesaid~~ M-Teen ehe sweatdrop glupio mi sweatdrop nie wiem o czym gadacie sweatdrop xp ja tez jakos nie w temacie XP witejszyn w klubejszyn xd blaugh TO JEST NASZ TEMAT xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:45 am
@Zero: sciagniij sobie jeszcze do tego fuh'a lity one sa na tej oficjalnej stronce (dodatkowe kolorowe statyczne oswietlenie map)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:45 am
M-Teen ~~lena-undesaid~~ M-Teen ehe sweatdrop glupio mi sweatdrop nie wiem o czym gadacie sweatdrop xp ja tez jakos nie w temacie XP witejszyn w klubejszyn xd blaugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:46 am
opcy TO JEST NASZ TEMAT xd  OMG! OMG!! OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wtf to jest!? eek eek eek jakies karmelowe kreatury z otworami gebowymi wrogo nastawionymi.. taaa bardzo interesujące...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:46 am
jej, dobra... najlepszy itak byl SS XD i w ogole to ja ide sie przekimac troche, bo czuje, ze dlugo nie pozycje... eee pozyje vv' tak wlasnie. Milego popoludnia *zasuwa za soba drzwi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:48 am
M-Teen opcy TO JEST NASZ TEMAT xd  OMG! OMG!! OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wtf to jest!? eek eek eek jakies karmelowe kreatury z otworami gebowymi wrogo nastawionymi.. taaa bardzo interesujące... widac ze dziewczyny nigdy w LEGENDARNE gry nie graly i shamblera i jego kolezków nie rozpoznaja.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:49 am
Ibris jej, dobra... najlepszy itak byl SS XD i w ogole to ja ide sie przekimac troche, bo czuje, ze dlugo nie pozycje... eee pozyje vv' tak wlasnie. Milego popoludnia *zasuwa za soba drzwi* dobranoc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:52 am
opcy M-Teen opcy TO JEST NASZ TEMAT xd  OMG! OMG!! OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wtf to jest!? eek eek eek jakies karmelowe kreatury z otworami gebowymi wrogo nastawionymi.. taaa bardzo interesujące... widac ze dziewczyny nigdy w LEGENDARNE gry nie graly i shamblera i jego kolezków nie rozpoznaja..... ja osobiśxcie za grami ni przepadam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|