|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:12 am
Delein Przez moje alieny mam zawroty głowy, poza tym nie mam nastroju. ... Ale zrobiłabym coś głupiego == ... Kto chce w mordę? ja wiem kto chce ja wiem! opcy!!!!!!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:13 am
opcy Delein Przez moje alieny mam zawroty głowy, poza tym nie mam nastroju. ... Ale zrobiłabym coś głupiego == ... Kto chce w mordę? mnie mozesz walnac....... jesli ci to pomoze...... Cześć Zero! Hej Opcy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Delein Przez moje alieny mam zawroty głowy, poza tym nie mam nastroju. ... Ale zrobiłabym coś głupiego == ... Kto chce w mordę? ja wiem kto chce ja wiem! opcy!!!!!!! twisted a walcie ile sil w piastkach.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen nudno..... gonk co sie z wami dzisiaj dzieje!? stare gonk może nie zauwarzyłas, ale tak jest chyba od tygodnia stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:14 am
~~lena-undesaid~~ M-Teen nudno..... gonk co sie z wami dzisiaj dzieje!? stare gonk może nie zauwarzyłas, ale tak jest chyba od tygodnia stare nie dramatyzuj..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:15 am
~~lena-undesaid~~ M-Teen nudno..... gonk co sie z wami dzisiaj dzieje!? stare gonk może nie zauwarzyłas, ale tak jest chyba od tygodnia stare Poprawka , tak jest w zasadzie od początku nowej Gildii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:15 am
opcy M-Teen Delein Przez moje alieny mam zawroty głowy, poza tym nie mam nastroju. ... Ale zrobiłabym coś głupiego == ... Kto chce w mordę? ja wiem kto chce ja wiem! opcy!!!!!!! twisted a walcie ile sil w piastkach......... jestes taki biedniuuuutki sad *podchodzi, głasku, głasku* lena: nie, nie zauwazylam! sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:16 am
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ M-Teen nudno..... gonk co sie z wami dzisiaj dzieje!? stare gonk może nie zauwarzyłas, ale tak jest chyba od tygodnia stare Poprawka , tak jest w zasadzie od początku nowej Gildii... a czego brakuje tutaj? eem... a moze czegos za duzo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:16 am
Ibris PointZer0 ~~lena-undesaid~~ M-Teen nudno..... gonk co sie z wami dzisiaj dzieje!? stare gonk może nie zauwarzyłas, ale tak jest chyba od tygodnia stare Poprawka , tak jest w zasadzie od początku nowej Gildii... a czego brakuje tutaj? eem... a moze czegos za duzo? Raczej za mało - ludu właśnie , ale mniejsza z tym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:18 am
Ludzie to sie moze znajda, gorzej z checia do "wspolpracy" i czasem lekkiem tolerancji. Ale jak to ujales ladnie, mniejsza z tym xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:20 am
Byc może... Ale jakoś zawsze kiedy ja tu byłam, to bylo ludu, az do teraz Opcy: nie dramatyzuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:21 am
Opcy - właśnie ciągnę Fuhquake xd Dziś go stestuję 3nodding
Shamblery na Nightmare - beware of my axe twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:22 am
nie wiecie moze kto spiewa ta piosenke z nowej reklamy adidasa? gdzie jest takie facet co biegnie przez las, a buty sosiwtelaja mu droge, a potem idzie do lozka nynac...? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:23 am
Ej ten s**t Q4 juz wyszedl? ^^'''' bo tak jakos o nim nic nie slychac... albo to ja jestem zacofana. *popija kwasna herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:23 am
M-Teen nie wiecie moze kto spiewa ta piosenke z nowej reklamy adidasa? gdzie jest takie facet co biegnie przez las, a buty sosiwtelaja mu droge, a potem idzie do lozka nynac...? xp Niestety (?) nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|