|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:02 am
opcy no i znowu jestem............ witka! Ave Opcy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:02 am
opcy no i znowu jestem............ witka! mniej nudno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:05 am
nudno..... gonk co sie z wami dzisiaj dzieje!? stare gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:06 am
M-Teen nudno..... gonk co sie z wami dzisiaj dzieje!? stare gonk Co się dzieje? Angina mi się dzieje, ot co! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:07 am
Angina - podle. Moja kumpela chorowala na to przez 2tyg? ^^' Augmentin zaczela brac. taa... tak to sie chyba nazywalo.
hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:08 am
Ibris Angina - podle. Moja kumpela chorowala na to przez 2tyg? ^^' Augmentin zaczela brac. taa... tak to sie chyba nazywalo. hey Zajebiście, ja już mam wyrok i odsiadkę tygodnia w domu. Szlag mnie trafi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein M-Teen nudno..... gonk co sie z wami dzisiaj dzieje!? stare gonk Co się dzieje? Angina mi się dzieje, ot co! stare i to jest takie straszne, ze twoje alieny nie pozwlaja ci pisac na klawiaturze? gonk Hey ibr!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen nudno..... gonk co sie z wami dzisiaj dzieje!? stare gonk a co chcesz porozmawiac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein M-Teen nudno..... gonk co sie z wami dzisiaj dzieje!? stare gonk Co się dzieje? Angina mi się dzieje, ot co! stare Biedactwo , rychłego powrotu do zdrowia życzę *cmok w polika zza plecow ychodząc ze ściany* Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:09 am
M-Teen Delein M-Teen nudno..... gonk co sie z wami dzisiaj dzieje!? stare gonk Co się dzieje? Angina mi się dzieje, ot co! stare i to jest takie straszne, ze twoje alieny nie pozwlaja ci pisac na klawiaturze? gonk Hey ibr!!!!!!!!!!! Przez moje alieny mam zawroty głowy, poza tym nie mam nastroju. ... Ale zrobiłabym coś głupiego == ... Kto chce w mordę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:10 am
no nareszcie :] troche ludu przyszło :] nie bedzie mi tak nudno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:10 am
PointZer0 Delein M-Teen nudno..... gonk co sie z wami dzisiaj dzieje!? stare gonk Co się dzieje? Angina mi się dzieje, ot co! stare Biedactwo , rychłego powrotu do zdrowia życzę *cmok w polika zza plecow ychodząc ze ściany* Witam wszystkich xd Avsko... Ty uważaj z tymi cmokami, bo jeszcze się zarazisz... Dziękuję za życzenia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:11 am
Delein Przez moje alieny mam zawroty głowy, poza tym nie mam nastroju. ... Ale zrobiłabym coś głupiego == ... Kto chce w mordę? mnie mozesz walnac....... jesli ci to pomoze...... Cześć Zero!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 7:11 am
Sa ludzie, ktorzy moga byc "zakaszlowani" przez innych i nic im sie nie stanie XD I tak kurde caly rok chodzic do szkoly, ygh... *pada po 8h*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|