|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:38 am
*puuf* Avsko... Jak ktoś mi dzisiaj podpadnie, to nie ręcze za siebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:38 am
Eredin Ita Lockheart M-Teen Ita Lockheart *wchodzi do pokoju i siadan na podłodze* ave witaj piękna dzis pogoda *zakłada noge na noge i zaczyna czytac* o tak zakladanie nogi na noge w tej krotkiej spodniczce to dobry pomysl blaugh xd *spogląda na Erdina * witaj przystojniaczku , jakis czas sie niewidzielismy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:40 am
Eredin Ita Lockheart M-Teen Ita Lockheart *wchodzi do pokoju i siadan na podłodze* ave witaj piękna dzis pogoda *zakłada noge na noge i zaczyna czytac* o tak zakladanie nogi na noge w tej krotkiej spodniczce to dobry pomysl blaugh xd stare cioł
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:41 am
M-Teen sea-coast M-Teen Ita Lockheart *wchodzi do pokoju i siadan na podłodze* ave witaj może wszedł na pobliskie drzewo ze stracu sprawdz lepiej nie on jest w domu, bo nikt nigdzie nie wychodził, ona sie tylko schowała przed tymi od zaluzji.. ale gdzie nie wiem crying crying crying to zawołaj ładnie kici kici kotecku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:43 am
macie problemy z kotami ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:44 am
~~lena-undesaid~~ Ej, nie no tak dużo ludzi już tu dawno o tej porze nie było... W og�le, cos mało nas ostatnio jest......... Bo wszyscy jeszcze wszkołach/na studiach siedzą. Też bym siedziała gdyby nie ta cholerna angina szlag... Porządni ludzie zjawiają się wieczorem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:45 am
Ita Lockheart *spogląda na Erdina * witaj przystojniaczku , jakis czas sie niewidzielismy wink Niestety ale mam nadzieje ze bedziesz wieczorem wink bo ja teraz musze leciec *caluski* 4laugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:45 am
Delein ~~lena-undesaid~~ Ej, nie no tak dużo ludzi już tu dawno o tej porze nie było... W og�le, cos mało nas ostatnio jest......... Bo wszyscy jeszcze wszkołach/na studiach siedzą. Też bym siedziała gdyby nie ta cholerna angina szlag... Porządni ludzie zjawiają się wieczorem... Taa, tyle że ostatnio nawet wieczorami nas zaczelo brakować.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:47 am
~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ Ej, nie no tak dużo ludzi już tu dawno o tej porze nie było... W og�le, cos mało nas ostatnio jest......... Bo wszyscy jeszcze wszkołach/na studiach siedzą. Też bym siedziała gdyby nie ta cholerna angina szlag... Porządni ludzie zjawiają się wieczorem... Taa, tyle że ostatnio nawet wieczorami nas zaczelo brakować............. Nie zauważyłam... Może to dlatego, że był plan wysadzenia gildii z powodu korników... Hmm... A może po prostu ludzie się zniechęcili...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:48 am
Eredin Ita Lockheart *spogląda na Erdina * witaj przystojniaczku , jakis czas sie niewidzielismy wink Niestety ale mam nadzieje ze bedziesz wieczorem wink bo ja teraz musze leciec *caluski* 4laugh biggrin marzi gonk powiem wszytko paulowi!!! zdradzasz ja!!! jak mozesz!? gonk scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:49 am
Delein ~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ Ej, nie no tak dużo ludzi już tu dawno o tej porze nie było... W og�le, cos mało nas ostatnio jest......... Bo wszyscy jeszcze wszkołach/na studiach siedzą. Też bym siedziała gdyby nie ta cholerna angina szlag... Porządni ludzie zjawiają się wieczorem... Taa, tyle że ostatnio nawet wieczorami nas zaczelo brakować............. Nie zauważyłam... Może to dlatego, że był plan wysadzenia gildii z powodu korników... Hmm... A może po prostu ludzie się zniechęcili... ...albo znudzili
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|