|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:02 am
Ja dzis w szkole to zupelna beznadzieje miala, ale najgorsze bylo przygotowanie do zycia w rodzinie. Temat : Roznice miedzy kobieta a mezczyzna. totalne dno sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:11 am
Ann_Miho Ja dzis w szkole to zupelna beznadzieje miala, ale najgorsze bylo przygotowanie do zycia w rodzinie. Temat : Roznice miedzy kobieta a mezczyzna. totalne dno sweatdrop stare hejka wszystkim dla mnie to poza fizycznymi roznicami oczywiscie widoczna jest tylko roznica w tym ze kobiety nie smierdza i nie puszczaja takich glosnych bakow xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:28 am
Vykk Ann_Miho Hejka Vykk> Co slychac jeszcze nie w szkole czy moze juz po?? po...ogladam v;eacha xd 17ep Hhehe.... Me too, byłabym tutaj wcześniej, ale wiecie... dzwonek zadzownił- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:31 am
ej no bez jaj, gdzie jest mój kot!? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:32 am
*wchodzi do pokoju i siadan na podłodze*
ave
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:32 am
Ita Lockheart *wchodzi do pokoju i siadan na podłodze* ave witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:33 am
M-Teen Ita Lockheart *wchodzi do pokoju i siadan na podłodze* ave witaj może wszedł na pobliskie drzewo ze stracu sprawdz lepiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:35 am
M-Teen Ita Lockheart *wchodzi do pokoju i siadan na podłodze* ave witaj piękna dzis pogoda *zakłada noge na noge i zaczyna czytac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:37 am
sea-coast M-Teen Ita Lockheart *wchodzi do pokoju i siadan na podłodze* ave witaj może wszedł na pobliskie drzewo ze stracu sprawdz lepiej nie on jest w domu, bo nikt nigdzie nie wychodził, ona sie tylko schowała przed tymi od zaluzji.. ale gdzie nie wiem crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 6:38 am
M-Teen sea-coast M-Teen Ita Lockheart *wchodzi do pokoju i siadan na podłodze* ave witaj może wszedł na pobliskie drzewo ze stracu sprawdz lepiej nie on jest w domu, bo nikt nigdzie nie wychodził, ona sie tylko schowała przed tymi od zaluzji.. ale gdzie nie wiem crying crying crying kot mojego kumpla ostatnio zaszyl sie w koszyku na pranie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|