|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:31 am
Baliaur Labudziak Baliaur Labudziak Baliaur Labudziak Baliaur *rozwala sie na podlodze, gapi sie w sufit ii usupia* ale nudy stare *przytula sie* - potwierdzam *też śpi* ZZZZzzzzzzz chrryyyChhryyyyy! smile przynajmniej nie jestem sama biggrin chryyyyyy chryyy chryyyyy [zmiana częstotliwości chrapania,--> śni mu sie coś zboczonego] tak przpadkowo wali go w lep (zeby wybyc mu z glowy zboczone sny) i smieje sie przez sen *ZZZzzzzz ZZzzzz ZZzzzz* (czyt. A już kończyłem) [śpi dalej) waligo w lep tak profilaktycznie xd *budzi sie i z bulem głowy stwierdza, że ma sporo..guzów na głowie* co sie dzieje? gdzie ja jestem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:31 am
warzywo the dark elf Quote: stare niechodzilo o ciebie ale bylo milo twoja wypowiedz uslyszec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:32 am
Delein Pisarz Delein Ave paszczaki! Przybywam do Was z pełnym żołądkiem i kapitalnym humorem! witaj *przytula się* W końcu? Coś się stało? zasypialem, ale w koncu sie zjawiłas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:32 am
Delein Suney Delein Ave paszczaki! Przybywam do Was z pełnym żołądkiem i kapitalnym humorem! witam delein biggrin Pis ^^v ave^^\_/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:33 am
Labudziak *budzi sie i z bulem głowy stwierdza, że ma sporo..guzów na głowie* co sie dzieje? gdzie ja jestem? na podlodze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:33 am
Delein Ave paszczaki! Przybywam do Was z pełnym żołądkiem i kapitalnym humorem! Hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:34 am
Kyoko Suomi Delein Ave paszczaki! Przybywam do Was z pełnym żołądkiem i kapitalnym humorem! Hejka cześć Kyoko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:35 am
Baliaur Labudziak *budzi sie i z bulem głowy stwierdza, że ma sporo..guzów na głowie* co sie dzieje? gdzie ja jestem? na podlodze xp *bandarzuje sobie głowe* -__- mogłaś być mniej okrótna! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Baliaur Labudziak *budzi sie i z bulem głowy stwierdza, że ma sporo..guzów na głowie* co sie dzieje? gdzie ja jestem? na podlodze xp *bandarzuje sobie głowe* -__- mogłaś być mniej okrótna! crying mogles miec inne sny!!! hehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dest jestes jeszcze tutaj??????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Baliaur Labudziak *budzi sie i z bulem głowy stwierdza, że ma sporo..guzów na głowie* co sie dzieje? gdzie ja jestem? na podlodze xp *bandarzuje sobie głowe* -__- mogłaś być mniej okrótna! crying mógłbyś się nauczyć ortografii crying serce mi krwawi jak na was wtórnych analfabetów patrzę stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:38 am