|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:06 am
kropka M-Teen tto kumpel zakonnicy bezhabiotwej biggrin LoL smile przynosisz na jutrzejszą Msze coś słodkiego? bo ja byłam w sklepie, ale zapomniałam kupić... albo nie, dam im truskawkową czekolade, i tak jej nie lubie biggrin a komuś może będzie smakowac taaaa ... coś im tam dam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:07 am
M-Teen kropka M-Teen tto kumpel zakonnicy bezhabiotwej biggrin LoL smile przynosisz na jutrzejszą Msze coś słodkiego? bo ja byłam w sklepie, ale zapomniałam kupić... albo nie, dam im truskawkową czekolade, i tak jej nie lubie biggrin a komuś może będzie smakowac taaaa ... coś im tam dam sweatdrop na początku myślałam, że my to będziemy jeść biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:12 am
Ja- Yosei ...jestem! ... ...RUFUS bo RUFUS ...już od wielu lat to jest m�j pseudonim ...a że się dowiedziałem, że był taki święty i że moge tak mieć na trzecie imię - to brałem w ciemno! ... biggrin ...i mi się podoba ninja a ja chce sobie dac Joanna... od Joanny D'arc (jak to sie pisze ?? biggrin biggrin ) ale pewnie jeszcze zmienię...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:12 am
kropka Ja- Yosei ...jestem! ... ...RUFUS bo RUFUS ...już od wielu lat to jest m�j pseudonim ...a że się dowiedziałem, że był taki święty i że moge tak mieć na trzecie imię - to brałem w ciemno! ... biggrin ...i mi się podoba ninja a ja chce sobie dac Joanna... od Joanny D'arc (jak to sie pisze ?? biggrin biggrin ) ale pewnie jeszcze zmienię... ja nie wiem jak sobie dam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:16 am
...parampam - psz! ...muszę lecieć ...trzymajcie się - do zobaczenia ...Sayoooonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:18 am
Ja- Yosei ...parampam - psz! ...muszę lecieć ...trzymajcie się - do zobaczenia ...Sayoooonara ... ninja >narka smile milego dnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:26 am
o Jonny Bravo sie zaczął smile xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:30 am
*oglada swoja telenovele* *chrup, chrup cistakami* ehehehehehe blaugh
hejmistle, hej sea
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:31 am
M-Teen *oglada swoja telenovele* *chrup, chrup cistakami* ehehehehehe blaugh hejmistle, hej sea smile oglądam Jonnego biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|