Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8946 8947 8948 8949 8950 8951 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

kropka

PostPosted: Thu Mar 17, 2005 3:51 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Mar 17, 2005 3:51 am

kropka
M-Teen
witaj anno

*wyciaga paczuszke z ciatskami, bierze jedngo i sie nim delktuje* dobra skoro juz mi przeszla zlosc na glupie rekoleckje moge pomaszkiecic xd blaugh

fajne buty xd
m󪠳tosunek do rekolekcji jest troche inny... ale nie będe wnikać bo to twoja indywidualna sprawa!
JA LuBiE rekolekcje! Czuje sie w tedy... o wiele bliżej Boga, poza tym, fajnie jest sie modlić w kościele, razem z całą swołą klasą i rocznikiem

...aha
... stare
...
...yhm...tak,tak... masz rację...bliżej...tfu!...boga... stare

RUFUS.ABBYSINIAN

M-Teen

PostPosted: Thu Mar 17, 2005 3:52 am

PostPosted: Thu Mar 17, 2005 3:52 am

kropka

Jakub?

...czemu Jakub?
... xd

RUFUS.ABBYSINIAN

kropka

PostPosted: Thu Mar 17, 2005 3:53 am

Ja- Yosei
kropka
M-Teen
witaj anno

*wyciaga paczuszke z ciatskami, bierze jedngo i sie nim delktuje* dobra skoro juz mi przeszla zlosc na glupie rekoleckje moge pomaszkiecic xd blaugh

fajne buty xd
m󪠳tosunek do rekolekcji jest troche inny... ale nie będe wnikać bo to twoja indywidualna sprawa!
JA LuBiE rekolekcje! Czuje sie w tedy... o wiele bliżej Boga, poza tym, fajnie jest sie modlić w kościele, razem z całą swołą klasą i rocznikiem

...aha
... stare
...
...yhm...tak,tak... masz rację...bliżej...tfu!...boga... stare

Każdy wybiera taką drogę, jaka mu sie podoba... tak że zachowajmy swoje teorie dla siebie biggrin
PostPosted: Thu Mar 17, 2005 3:53 am

M-Teen

ja nie widze w tym nic fajnego...

wolalabym zeby kosciol byl dla mnie owtarty na idywidualna modlitwe, albo przynajmniej wolalabym w samotnosci sie modlic, i spowiadac...

yose ja nawet nie wiem jak ty masz na pierwsze sweatdrop zgaduje.. Aleksander razz

...zaczynam się Was bać! eek

RUFUS.ABBYSINIAN

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Thu Mar 17, 2005 3:56 am

PostPosted: Thu Mar 17, 2005 3:56 am

Ja- Yosei
M-Teen

wolalabym zeby kosciol byl dla mnie owtarty na idywidualna modlitwe, albo przynajmniej wolalabym w samotnosci sie modlic, i spowiadac...

yose ja nawet nie wiem jak ty masz na pierwsze sweatdrop zgaduje.. Aleksander razz

panie abysnian spokojnie biggrin hmm kazałes zgaywac a my co? zgadujemy biggrin biggrin biggrin
a może jakas podpoiwiedz jaka litreka? razz

M-Teen

kropka

PostPosted: Thu Mar 17, 2005 3:57 am

M-Teen
kropka
M-Teen
witaj anno

fajne buty xd
m�j stosunek do rekolekcji jest troche inny... ale nie będe wnikać bo to twoja indywidualna sprawa!

wolalabym zeby kosciol byl dla mnie owtarty na idywidualna modlitwe, albo przynajmniej wolalabym w samotnosci sie modlic, i spowiadac... edit:// a nie zeby poznije mi sugerowano ze jestem grzesznica - własnie tak mi proboszcz zasugerowal! xp

EDIT

hmy... ja wole spowiadać się u młodszych księży ( księrzy??) oni chyba bardziej rozumieją młodych ludzi... whee
PostPosted: Thu Mar 17, 2005 3:58 am

M-Teen

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Thu Mar 17, 2005 3:58 am

M-Teen
Ja- Yosei
M-Teen

panie abysnian spokojnie biggrin hmm kazałes zgaywac a my co? zgadujemy biggrin biggrin biggrin
a może jakas podpoiwiedz jaka litreka? razz

...(tak, tak -czepiam się)
... A-B-B-Y-S-I-N-I-A-N
... ABBYSINIAN
... Abbysinian
... A.b.b.y.s.i.n.i.a.n.
... Abbys - inian
... ! ninja Abbysinian
... Abbysinian

...ide na objad - zaraz wracam
PostPosted: Thu Mar 17, 2005 3:59 am

M-Teen

kropka

PostPosted: Thu Mar 17, 2005 4:00 am

PostPosted: Thu Mar 17, 2005 4:01 am

kropka
M-Teen
Ja- Yosei
...no dobra - jak mam na pierwsze to nie powiem (ci kt�rzy wiedzą niech wiedzą, przecież ich nie zabije ninja )
...ale
...ogłaszam wszem i wobec, że na trzecie imię mam (przeciez tak łatwo sie było domyślić... stare )
...
...RUFUS

czemu rufus? O.o
nie podoba mi sie biggrin

ania: mnie gaba namowila zebym poszla do proboszcza - to byl blad! gonk

mi sie podoba...
Ja byłam u tego, kt�ry uczy w naszej szkole.. smile
*otwiera jogobelle jagodową, i wcina *

tto kumpel zakonnicy bezhabiotwej biggrin

M-Teen

kropka

PostPosted: Thu Mar 17, 2005 4:04 am

M-Teen
kropka
M-Teen
Ja- Yosei
...no dobra - jak mam na pierwsze to nie powiem (ci kt�rzy wiedzą niech wiedzą, przecież ich nie zabije ninja )
...ale
...ogłaszam wszem i wobec, że na trzecie imię mam (przeciez tak łatwo sie było domyślić... stare )
...
...RUFUS

czemu rufus? O.o
nie podoba mi sie biggrin

ania: mnie gaba namowila zebym poszla do proboszcza - to byl blad! gonk

mi sie podoba...
Ja byłam u tego, kt�ry uczy w naszej szkole.. smile
*otwiera jogobelle jagodową, i wcina *

tto kumpel zakonnicy bezhabiotwej biggrin

LoL smile przynosisz na jutrzejszą Msze coś słodkiego? bo ja byłam w sklepie, ale zapomniałam kupić... albo nie, dam im truskawkową czekolade, i tak jej nie lubie biggrin a komuś może będzie smakowac
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8946 8947 8948 8949 8950 8951 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games