|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:51 am
kropka M-Teen witaj anno *wyciaga paczuszke z ciatskami, bierze jedngo i sie nim delktuje* dobra skoro juz mi przeszla zlosc na glupie rekoleckje moge pomaszkiecic xd blaugh fajne buty xd mtosunek do rekolekcji jest troche inny... ale nie będe wnikać bo to twoja indywidualna sprawa! JA LuBiE rekolekcje! Czuje sie w tedy... o wiele bliżej Boga, poza tym, fajnie jest sie modlić w kościele, razem z całą swołą klasą i rocznikiem ...aha ... stare ... ...yhm...tak,tak... masz rację...bliżej...tfu!...boga... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:53 am
Ja- Yosei kropka M-Teen witaj anno *wyciaga paczuszke z ciatskami, bierze jedngo i sie nim delktuje* dobra skoro juz mi przeszla zlosc na glupie rekoleckje moge pomaszkiecic xd blaugh fajne buty xd mtosunek do rekolekcji jest troche inny... ale nie będe wnikać bo to twoja indywidualna sprawa! JA LuBiE rekolekcje! Czuje sie w tedy... o wiele bliżej Boga, poza tym, fajnie jest sie modlić w kościele, razem z całą swołą klasą i rocznikiem ...aha ... stare ... ...yhm...tak,tak... masz rację...bliżej...tfu!...boga... stare Każdy wybiera taką drogę, jaka mu sie podoba... tak że zachowajmy swoje teorie dla siebie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:53 am
M-Teen ja nie widze w tym nic fajnego... wolalabym zeby kosciol byl dla mnie owtarty na idywidualna modlitwe, albo przynajmniej wolalabym w samotnosci sie modlic, i spowiadac... yose ja nawet nie wiem jak ty masz na pierwsze sweatdrop zgaduje.. Aleksander razz ...zaczynam się Was bać! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:56 am
Ja- Yosei M-Teen ja nie widze w tym nic fajnego... wolalabym zeby kosciol byl dla mnie owtarty na idywidualna modlitwe, albo przynajmniej wolalabym w samotnosci sie modlic, i spowiadac... yose ja nawet nie wiem jak ty masz na pierwsze sweatdrop zgaduje.. Aleksander razz ...zaczynam się Was bać! eek panie abysnian spokojnie biggrin hmm kazałes zgaywac a my co? zgadujemy biggrin biggrin biggrin a może jakas podpoiwiedz jaka litreka? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:57 am
M-Teen kropka M-Teen witaj anno *wyciaga paczuszke z ciatskami, bierze jedngo i sie nim delktuje* dobra skoro juz mi przeszla zlosc na glupie rekoleckje moge pomaszkiecic xd blaugh fajne buty xd m�j stosunek do rekolekcji jest troche inny... ale nie będe wnikać bo to twoja indywidualna sprawa! JA LuBiE rekolekcje! Czuje sie w tedy... o wiele bliżej Boga, poza tym, fajnie jest sie modlić w kościele, razem z całą swołą klasą i rocznikiem ja nie widze w tym nic fajnego... wolalabym zeby kosciol byl dla mnie owtarty na idywidualna modlitwe, albo przynajmniej wolalabym w samotnosci sie modlic, i spowiadac... edit:// a nie zeby poznije mi sugerowano ze jestem grzesznica - własnie tak mi proboszcz zasugerowal! xp yose ja nawet nie wiem jak ty masz na pierwsze sweatdrop zgaduje.. Aleksander razz EDIT hmy... ja wole spowiadać się u młodszych księży ( księrzy??) oni chyba bardziej rozumieją młodych ludzi... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:58 am
M-Teen Ja- Yosei M-Teen ja nie widze w tym nic fajnego... wolalabym zeby kosciol byl dla mnie owtarty na idywidualna modlitwe, albo przynajmniej wolalabym w samotnosci sie modlic, i spowiadac... yose ja nawet nie wiem jak ty masz na pierwsze sweatdrop zgaduje.. Aleksander razz ...zaczynam się Was bać! eek panie abysnian spokojnie biggrin hmm kazałes zgaywac a my co? zgadujemy biggrin biggrin biggrin a może jakas podpoiwiedz jaka litreka? razz ...(tak, tak -czepiam się) ... A-B-B-Y-S-I-N-I-A-N ... ABBYSINIAN ... Abbysinian ... A.b.b.y.s.i.n.i.a.n. ... Abbys - inian ... ! ninja Abbysinian... Abbysinian...ide na objad - zaraz wracam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:01 am
kropka M-Teen Ja- Yosei ...no dobra - jak mam na pierwsze to nie powiem (ci kt�rzy wiedzą niech wiedzą, przecież ich nie zabije ninja ) ...ale ...ogłaszam wszem i wobec, że na trzecie imię mam (przeciez tak łatwo sie było domyślić... stare ) ... ... RUFUSczemu rufus? O.o nie podoba mi sie biggrin ania: mnie gaba namowila zebym poszla do proboszcza - to byl blad! gonk mi sie podoba... Ja byłam u tego, kt�ry uczy w naszej szkole.. smile *otwiera jogobelle jagodową, i wcina * tto kumpel zakonnicy bezhabiotwej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 4:04 am
M-Teen kropka M-Teen Ja- Yosei ...no dobra - jak mam na pierwsze to nie powiem (ci kt�rzy wiedzą niech wiedzą, przecież ich nie zabije ninja ) ...ale ...ogłaszam wszem i wobec, że na trzecie imię mam (przeciez tak łatwo sie było domyślić... stare ) ... ... RUFUSczemu rufus? O.o nie podoba mi sie biggrin ania: mnie gaba namowila zebym poszla do proboszcza - to byl blad! gonk mi sie podoba... Ja byłam u tego, kt�ry uczy w naszej szkole.. smile *otwiera jogobelle jagodową, i wcina * tto kumpel zakonnicy bezhabiotwej biggrin LoL smile przynosisz na jutrzejszą Msze coś słodkiego? bo ja byłam w sklepie, ale zapomniałam kupić... albo nie, dam im truskawkową czekolade, i tak jej nie lubie biggrin a komuś może będzie smakowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|