|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:34 am
hmmm.. to prawie tak jak na lekcji.. patrzysz sie w jeden punkt z duma i chwałą, i recytujesz. Ja bym nawet tak mogłą recytowac wiersz, przed cała school smile
Hmm Yose.. hehesh biggrin nie ja jestem raczej ułożona , nie raczej, tylko tak jestem ułożona, wiem jak sie zachować, ale ksiadz zasugerowal mi swoja przemowa do mnie, ze jestem wielka grzesznica xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:35 am
Setsuna Dragonclaw ale jeszcze tylko bierzmowanie sie "odwali" i bedzie spokoj az do slubu koscielnego xp jasne Yosei, pozdrowilam ja od calej gildii xd xd xd ...no własnie - ja już jestem po bierzmowaniu i teraz to już tej instytucji (czyt. kościoła) nie odwiedzam ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:36 am
M-Teen hmmm.. to prawie tak jak na lekcji.. patrzysz sie w jeden punkt z duma i chwałą, i recytujesz. Ja bym nawet tak mogłą recytowac wiersz, przed cała school smile Hmm Yose.. hehesh biggrin nie ja jestem raczej ułożona , nie raczej, tylko tak jestem ułożona, wiem jak sie zachować, ale ksiadz zasugerowal mi swoja przemowa do mnie, ze jestem wielka grzesznica xp oni wszyscy tak maja xp zazdroszcze ci Yosei...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:42 am
mi wlasnie zalezy na bierzmowaniu... xp nie chce pozniej sie meczyc przy ew slubie xp
ciekawe czy mnie przepuszcza dalej w konkursie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:45 am
Setsuna Dragonclaw mi wlasnie zalezy na bierzmowaniu... xp nie chce pozniej sie meczyc przy ew slubie xp ciekawe czy mnie przepuszcza dalej w konkursie...mi sie wydaje, że i bez bierzmowania można wziąść ślub... co nie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:46 am
kropka Setsuna Dragonclaw mi wlasnie zalezy na bierzmowaniu... xp nie chce pozniej sie meczyc przy ew slubie xp ciekawe czy mnie przepuszcza dalej w konkursie...mi sie wydaje, że i bez bierzmowania można wziąść ślub... co nie?? raczej nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:47 am
witaj anno
*wyciaga paczuszke z ciatskami, bierze jedngo i sie nim delktuje* dobra skoro juz mi przeszla zlosc na glupie rekoleckje moge pomaszkiecic xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:47 am
Setsuna Dragonclaw kropka Setsuna Dragonclaw mi wlasnie zalezy na bierzmowaniu... xp nie chce pozniej sie meczyc przy ew slubie xp ciekawe czy mnie przepuszcza dalej w konkursie...mi sie wydaje, że i bez bierzmowania można wziąść ślub... co nie?? raczej nie xp ja dopiero za rok ide do bierzmowania... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:48 am
kropka Setsuna Dragonclaw kropka Setsuna Dragonclaw mi wlasnie zalezy na bierzmowaniu... xp nie chce pozniej sie meczyc przy ew slubie xp ciekawe czy mnie przepuszcza dalej w konkursie...mi sie wydaje, że i bez bierzmowania można wziąść ślub... co nie?? raczej nie xp ja dopiero za rok ide do bierzmowania... biggrin to sie ciesz... i przygotuj na najgorsze xp dobra mroweczki, mykam... patki ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|