|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:03 am
dobra ja znikam na fakultety czas sie edukowac sweatdrop miłych rekolekcji pap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 12:03 am
sea-coast Damroka sea-coast Damroka Nieee..... ^^ mam rekolekcje na 10.20 xd wybierasz sie na nie? Noo....wybieram sie biggrin bo w domu mi sie nie chce siedziec a akurat po rekolekcjach jade do miasta a obok jest przystanek blaugh ładnie ładnie zreszta w kosciele idzie sie posmiac biggrin wiec nie jest tak zle wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:33 am
no i zostalem sam sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 1:59 am
Siemka!! *wypad z sufitu*.Znowu pusto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:07 am
K.....a znowu tu jest pusto jak @#!!! DO CHOLERY TA PUSTKA NA GILDII MNIE DOBIJA.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 2:46 am
...łu? ... ...Ave ludzie... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:24 am
*wchodzi* xp głupie rekoleckje, głupie głupie *tupie nogami* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:26 am
M-Teen *wchodzi* xp głupie rekoleckje, głupie głupie *tupie nogami* stare a ja jush ich nie mam xp dlaczego takie glupie? whee ciesz sie ze nie recytowalas wierszy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:28 am
Setsuna Dragonclaw M-Teen *wchodzi* xp głupie rekoleckje, głupie głupie *tupie nogami* stare a ja jush ich nie mam xp dlaczego takie glupie? whee ciesz sie ze nie recytowalas wierszy... nienawidze chodzic do kościoła - w innych religiach przynajmnije nie ma czegoś takiego jak spowiedź... xp setsu zazroszcze cie recytacja wiersza jest spoko, zawsze dostaje 6 blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 17, 2005 3:30 am
M-Teen Setsuna Dragonclaw M-Teen *wchodzi* xp głupie rekoleckje, głupie głupie *tupie nogami* stare a ja jush ich nie mam xp dlaczego takie glupie? whee ciesz sie ze nie recytowalas wierszy... nienawidze chodzic do kościoła - w innych religiach przynajmnije nie ma czegoś takiego jak spowiedź... xp setsu zazroszcze cie recytacja wiersza jest spoko, zawsze dostaje 6 blaugh sweatdrop taak, na lekjach jest spoko, ale teraz wyobraz sobie ze stoisz w wielkiej sali, na podwyzszeniu i musisz powiedziec wiersz(e) przed trzeba obcymi babami (w tym jedna gra chyba w "M jak Milosc" xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|