|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:48 pm
sea-coast wstawac szkoda dnia!!! blaugh W sumie i racja , a że lecę na trzecią to mogę chwilkę zabawić. Witam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:50 pm
PointZer0 sea-coast wstawac szkoda dnia!!! blaugh W sumie i racja , a że lecę na trzecią to mogę chwilkę zabawić. Witam xd witam:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:51 pm
sea-coast PointZer0 sea-coast wstawac szkoda dnia!!! blaugh W sumie i racja , a że lecę na trzecią to mogę chwilkę zabawić. Witam xd witam:> a Ty czemu nie w szkole / na zajęciach , coooo :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:53 pm
PointZer0 sea-coast PointZer0 sea-coast wstawac szkoda dnia!!! blaugh W sumie i racja , a że lecę na trzecią to mogę chwilkę zabawić. Witam xd witam:> a Ty czemu nie w szkole / na zajęciach , coooo :> uuu rekolekcje mam wink rzekomo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:55 pm
sea-coast PointZer0 sea-coast PointZer0 sea-coast wstawac szkoda dnia!!! blaugh W sumie i racja , a że lecę na trzecią to mogę chwilkę zabawić. Witam xd witam:> a Ty czemu nie w szkole / na zajęciach , coooo :> uuu rekolekcje mam wink rzekomo xp Aaaa... no tak xd ostatni raz jak byłem na rekolekcjach w gimnazjum to i tak czytałem Lovecrafta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:56 pm
PointZer0 sea-coast PointZer0 sea-coast PointZer0 sea-coast wstawac szkoda dnia!!! blaugh W sumie i racja , a że lecę na trzecią to mogę chwilkę zabawić. Witam xd witam:> a Ty czemu nie w szkole / na zajęciach , coooo :> uuu rekolekcje mam wink rzekomo xp Aaaa... no tak xd ostatni raz jak byłem na rekolekcjach w gimnazjum to i tak czytałem Lovecrafta nie ładnie.... domokun mnie gimnazjum omineło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 11:06 pm
sea-coast nie ładnie.... domokun mnie gimnazjum omineło ...Na twoje szczeście sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 11:07 pm
PointZer0 sea-coast nie ładnie.... domokun mnie gimnazjum omineło ...Na twoje szczeście sweatdrop też tak mysle... no to sobie poleniuchowałam wymyslili dzisiaj fakultety crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 11:08 pm
...bu! ... biggrin ...ja tu tylko na chwile tylko, bo musze zaraz wychodzić do budejszyns...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 11:09 pm
Ja- Yosei ...bu! ... biggrin ...ja tu tylko na chwile tylko, bo musze zaraz wychodzić do budejszyns... nie idz szkoda czasu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 11:10 pm
sea-coast Ja- Yosei ...bu! ... biggrin ...ja tu tylko na chwile tylko, bo musze zaraz wychodzić do budejszyns... nie idz szkoda czasu ...wiem xd ...ale dzisiaj mam tylko 3 lekcyje ...i jest szansa, że 2 z nich przepadną stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 11:11 pm
Ja- Yosei sea-coast Ja- Yosei ...bu! ... biggrin ...ja tu tylko na chwile tylko, bo musze zaraz wychodzić do budejszyns... nie idz szkoda czasu ...wiem xd ...ale dzisiaj mam tylko 3 lekcyje ...i jest szansa, że 2 z nich przepadną stare to tym bardziej nie idz...chociaz ja musze isc na 2h sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|