|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 2:28 pm
łaaaaaaaaaaaaaaałł.......... wygrałem w lotto...... xd czesc wam tak poza tym......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 2:35 pm
acha.............. stare wszyscy juz śpią.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 2:43 pm
opcy acha.............. stare wszyscy juz śpią....... ja nie śpię, chociaż powinnam sweatdrop gratulacje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 2:53 pm
Kitty-ShadowCat opcy acha.............. stare wszyscy juz śpią....... ja nie śpię, chociaż powinnam sweatdrop gratulacje 3nodding a to czemu??? to ze ja nie spie to raczej standard........ przed chwila skonczylismy sesje rpg z kumplami....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 2:57 pm
opcy Kitty-ShadowCat opcy acha.............. stare wszyscy juz śpią....... ja nie śpię, chociaż powinnam sweatdrop gratulacje 3nodding a to czemu??? to ze ja nie spie to raczej standard........ przed chwila skonczylismy sesje rpg z kumplami.... nie śpię bo jutro do szkoły muszę iść. koledzy mnie namawiają abym grała w tibie. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 3:00 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat opcy acha.............. stare wszyscy juz śpią....... ja nie śpię, chociaż powinnam sweatdrop gratulacje 3nodding a to czemu??? to ze ja nie spie to raczej standard........ przed chwila skonczylismy sesje rpg z kumplami.... nie śpię bo jutro do szkoły muszę iść. koledzy mnie namawiają abym grała w tibie. xp ja przez jakis czas probowalem ale mnie nie wciagnelo i se dalem spokoj........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 3:02 pm
opcy Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat opcy acha.............. stare wszyscy juz śpią....... ja nie śpię, chociaż powinnam sweatdrop gratulacje 3nodding a to czemu??? to ze ja nie spie to raczej standard........ przed chwila skonczylismy sesje rpg z kumplami.... nie śpię bo jutro do szkoły muszę iść. koledzy mnie namawiają abym grała w tibie. xp ja przez jakis czas probowalem ale mnie nie wciagnelo i se dalem spokoj........ a fajne choć trochę.... kolega zrobił mi postać.... jestem druidką. ale jeszcze w to nie grałam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 3:04 pm
Kitty-ShadowCat a fajne choć trochę.... kolega zrobił mi postać.... jestem druidką. ale jeszcze w to nie grałam whee no niby fajne..... ale jak na mnie to tam za tłoczno jest.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 3:13 pm
opcy Kitty-ShadowCat a fajne choć trochę.... kolega zrobił mi postać.... jestem druidką. ale jeszcze w to nie grałam whee no niby fajne..... ale jak na mnie to tam za tłoczno jest..... ja i tak kocham gaię i jak na razie nie mam zamiaru jej opuścić sweatdrop heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 3:17 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat a fajne choć trochę.... kolega zrobił mi postać.... jestem druidką. ale jeszcze w to nie grałam whee no niby fajne..... ale jak na mnie to tam za tłoczno jest..... ja i tak kocham gaię i jak na razie nie mam zamiaru jej opuścić sweatdrop heart taaa fakt taki ze pożera duuuużo czasu.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 3:22 pm
opcy Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat a fajne choć trochę.... kolega zrobił mi postać.... jestem druidką. ale jeszcze w to nie grałam whee no niby fajne..... ale jak na mnie to tam za tłoczno jest..... ja i tak kocham gaię i jak na razie nie mam zamiaru jej opuścić sweatdrop heart taaa fakt taki ze pożera duuuużo czasu..... O.o. taak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 3:23 pm
dobra Kittuś ja spadam....... jescze ksiazke jakąś poczytam i koło 3 do spania.......... dobrejnocy zycze...... (cholerka łeb mnie boli)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 3:31 pm
opcy dobra Kittuś ja spadam....... jescze ksiazke jakąś poczytam i koło 3 do spania.......... dobrejnocy zycze...... (cholerka łeb mnie boli) DOBRANOC blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 3:42 pm