|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 1:29 pm
sweatdrop stressed przykro mi ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 1:30 pm
Ja juz wariuje. Jest 22.29 a ja siedze i czytam Antygone... xp to herezja. Czysta herezja, panie!
milego, Jas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 1:30 pm
Kitty-ShadowCat Jaswinder Jaswinder cze przyszłam powiedzieć wszystkim "dobranoc" no to dobranoc... papa paps sis heart P.S.... czy wy też widzicie uderzające podobieństwo Asterada i Hadogenesa? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 1:31 pm
Jaswinder Kitty-ShadowCat Jaswinder Jaswinder cze przyszłam powiedzieć wszystkim "dobranoc" no to dobranoc... papa paps sis heart P.S.... czy wy też widzicie uderzające podobieństwo Asterada i Hadogenesa? blaugh ja widzu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 1:32 pm
** slyszy kroki dosyć groźnego potwora...** Ymmm... Wybacz pani lecz moja czcigodna siostra, w jednej chwili wytlumaczyla mi problem z tym zakleciem i inni pt" spadaj z tąd"... ten problem nazywa sie : chce porozmawiac z chlopakie i skasowalam towje konto... Oczywiscei nie omeiszkala powiedziec tego słodziutkim glosikiem kochajacej siostry...
**bierze księge pt. Alchemia dla poczatkujacych** CZas pouczyc sie do sprawdzianu.. wybacz pani.
Żegnam, wszystkich **klanai sie nisko**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 1:34 pm
*lekko sklania glowe* Milego wieczoru, magu. Wierze, ze jeszcze zajrzysz w nasze strony :>
s**t happens, powinnam kuc polski na jutro ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Jaswinder Kitty-ShadowCat Jaswinder Jaswinder cze przyszłam powiedzieć wszystkim "dobranoc" no to dobranoc... papa paps sis heart P.S.... czy wy też widzicie uderzające podobieństwo Asterada i Hadogenesa? blaugh ja widzu whee a kto to czcigodny Hadogenes ?... niech mi ktos o tym napisze i przysle gońcem /pm/ będe dłużny. **chwile walczy z potworem.. okazuje się że potwor ma wsparcie rady straszych**.. - -''' ych.. tak.. **kalnia sie i pospiesznie wychodzi**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Ja juz wariuje. Jest 22.29 a ja siedze i czytam Antygone... xp to herezja. Czysta herezja, panie! milego, Jas. Ja też wariuje. Proponują mi seks oralny a ja się zastanawiam nad odpowiedzią. s**t happens.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 1:36 pm
novelin Ibris Ja juz wariuje. Jest 22.29 a ja siedze i czytam Antygone... xp to herezja. Czysta herezja, panie! milego, Jas. Ja też wariuje. Proponują mi seks oralny a ja się zastanawiam nad odpowiedzią. s**t happens. zgodz sie, kiedys i tak to nastapi. Tylko kuzwa, czemu nie ze mna, co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 1:37 pm
Ibris novelin Ibris Ja juz wariuje. Jest 22.29 a ja siedze i czytam Antygone... xp to herezja. Czysta herezja, panie! milego, Jas. Ja też wariuje. Proponują mi seks oralny a ja się zastanawiam nad odpowiedzią. s**t happens. zgodz sie, kiedys i tak to nastapi. Tylko kuzwa, czemu nie ze mna, co? Pisałaś na serio, bo ja pisałam na serio. I ten gość *o zgrozo* też pisze na serio.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 1:41 pm
a kim jest ten gosc? Wiesz Novelin, to moze lepiej zaczekac. Facet to swinia =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 1:42 pm