|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:25 am
Labudziak Baliaur Labudziak Baliaur *rozwala sie na podlodze, gapi sie w sufit ii usupia* ale nudy stare *przytula sie* - potwierdzam *też śpi* ZZZZzzzzzzz chrryyyChhryyyyy! smile przynajmniej nie jestem sama biggrin chryyyyyy chryyy chryyyyy [zmiana częstotliwości chrapania,--> śni mu sie coś zboczonego] tak przpadkowo wali go w lep (zeby wybyc mu z glowy zboczone sny) i smieje sie przez sen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:25 am
warzywo the dark elf Labudziak Baliaur *rozwala sie na podlodze, gapi sie w sufit ii usupia* ale nudy stare *przytula sie* - potwierdzam *też śpi* ZZZZzzzzzzz chrryyyChhryyyyy! nudno?... a moze pozgadujecie co ukrywam pod przescieradlem?? blaugh jestem zbyt zboczony zeby zgadywac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:26 am
Ave paszczaki! Przybywam do Was z pełnym żołądkiem i kapitalnym humorem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur warzywo the dark elf nudno?... a moze pozgadujecie co ukrywam pod przescieradlem?? blaugh "eeeeeeee cukinie??" *bredzi przez sen* naprawde ci takie towarzystwo odpowiada xd ?????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney Kukus kukus mam prozbe moge uwas muj wieczorek kawalerski odprawic biggrin ????????????????? oczywiśćie... jak mają być szalone bałnsy to oczywiście w " Domu rozkoszy Braci PAŻ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:27 am
Suney Baliaur warzywo the dark elf nudno?... a moze pozgadujecie co ukrywam pod przescieradlem?? blaugh "eeeeeeee cukinie??" *bredzi przez sen* naprawde ci takie towarzystwo odpowiada xd ????????????? a co mi tam.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:27 am
Baliaur Labudziak Baliaur Labudziak Baliaur *rozwala sie na podlodze, gapi sie w sufit ii usupia* ale nudy stare *przytula sie* - potwierdzam *też śpi* ZZZZzzzzzzz chrryyyChhryyyyy! smile przynajmniej nie jestem sama biggrin chryyyyyy chryyy chryyyyy [zmiana częstotliwości chrapania,--> śni mu sie coś zboczonego] tak przpadkowo wali go w lep (zeby wybyc mu z glowy zboczone sny) i smieje sie przez sen *ZZZzzzzz ZZzzzz ZZzzzz* (czyt. A już kończyłem) [śpi dalej)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:28 am
Delein Ave paszczaki! Przybywam do Was z pełnym żołądkiem i kapitalnym humorem! witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Baliaur Labudziak Baliaur Labudziak Baliaur *rozwala sie na podlodze, gapi sie w sufit ii usupia* ale nudy stare *przytula sie* - potwierdzam *też śpi* ZZZZzzzzzzz chrryyyChhryyyyy! smile przynajmniej nie jestem sama biggrin chryyyyyy chryyy chryyyyy [zmiana częstotliwości chrapania,--> śni mu sie coś zboczonego] tak przpadkowo wali go w lep (zeby wybyc mu z glowy zboczone sny) i smieje sie przez sen *ZZZzzzzz ZZzzzz ZZzzzz* (czyt. A już kończyłem) [śpi dalej) waligo w lep tak profilaktycznie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney Baliaur warzywo the dark elf nudno?... a moze pozgadujecie co ukrywam pod przescieradlem?? blaugh "eeeeeeee cukinie??" *bredzi przez sen* naprawde ci takie towarzystwo odpowiada xd ????????????? jesli to pytanie jest do mnie to owszem biggrin ze co? jestem walniety? panie nie takie texty pod swoim adresem dostwalem i pekalem ze smiechu smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ave paszczaki! Przybywam do Was z pełnym żołądkiem i kapitalnym humorem! witam delein biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:29 am
Pisarz Delein Ave paszczaki! Przybywam do Was z pełnym żołądkiem i kapitalnym humorem! witaj *przytula się* W końcu? Coś się stało?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:30 am
warzywo the dark elf Suney Baliaur warzywo the dark elf nudno?... a moze pozgadujecie co ukrywam pod przescieradlem?? blaugh "eeeeeeee cukinie??" *bredzi przez sen* naprawde ci takie towarzystwo odpowiada xd ????????????? jesli to pytanie jest do mnie to owszem biggrin ze co? jestem walniety? panie nie takie texty pod swoim adresem dostwalem i pekalem ze smiechu smile ja sie ksywa sugerowalam, a cukinie naprawde ubustwiam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:31 am
Suney Delein Ave paszczaki! Przybywam do Was z pełnym żołądkiem i kapitalnym humorem! witam delein biggrin Pis ^^v
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|