|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:53 am
Hey Sets, Dam ^^
Zero, bylbys szczesliwy majac takich starszych jak ja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam my sie jeszcze nie znamy Mila miło mi*wyciąga ernke* jaką herbate lubisz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
W rzeczywistości się tak nie czai wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej. Co tam ciekawego sie u was dzieje??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:54 am
Hej kochanie ale masz ladne wdzianko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek witam my sie jeszcze nie znamy Mila miło mi*wyciąga ernke* jaką herbate lubisz?? z cytryną biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hehe ok ja ide dzialac na nerwy moim bekaniem komus innemu ;] milych pogaduch o swinkach biggrin nakra xd *macha kopytkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra , zaczynam się gubić wiec witam wszystkich nowych xd
Ibris , ja nie narzekam m tylko mnie to trochę czasem wkurwia stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Kopciuszek Eredin PointZer0 No , chyba staruszkowie zorientowali się ze mam już prawie 19 lat i jak się nie lenię to mogę wszystko , wywiad竡 przeszła lepiej niż przewidywałem sweatdrop Witam wszystkich , dzisiejsza ciekawostka - świnie mają p棳22;godzinny orgazm xd *wchodzi uchachany w bulka w rece* bitwa wygrana =] *slyszy rewelacje o swoniach i wypluwa kawalki bulki w szoku* zawsze mi mowili ze jestem prosiakiem ale teraz naprawde chce byc swinia ! xd pocieze cie dużo ci nie brakuje xd heart dziekuje biggrin xd *beeeeek * hehe zarcik razz Wiesz co?? stare Jużeś swinią jest..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:56 am
ehem. czesc wam. gdyby to kogos interesowalo, to w konkursie avatarkowym mozna glosowac tutaj -> VOTE!a w lotto padlo na numer 19, czyli wygrana otrzymuje opcy 3nodding tym samym zawieszam na czas nieokreslony dzialalnosc naszej sekcji gier hazardowych. spowodowane jest to takim jakims pewnym brakiem zainteresowania ze strony gildiowiczow... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:58 am
MissTao ehem. czesc wam. gdyby to kogos interesowalo, to w konkursie avatarkowym mozna glosowac tutaj -> VOTE!a w lotto padlo na numer 19, czyli wygrana otrzymuje opcy 3nodding tym samym zawieszam na czas nieokreslony dzialalnosc naszej sekcji gier hazardowych. spowodowane jest to takim jakims pewnym brakiem zainteresowania ze strony gildiowiczow... xp Misstao online... czuję się jakbym dostał eventa z Halo czy czymś jeszcze bardziej unikalnym sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:59 am
PointZer0 MissTao ehem. czesc wam. gdyby to kogos interesowalo, to w konkursie avatarkowym mozna glosowac tutaj -> VOTE!a w lotto padlo na numer 19, czyli wygrana otrzymuje opcy 3nodding tym samym zawieszam na czas nieokreslony dzialalnosc naszej sekcji gier hazardowych. spowodowane jest to takim jakims pewnym brakiem zainteresowania ze strony gildiowiczow... xp Misstao online... czuję się jakbym dostał eventa z Halo czy czymś jeszcze bardziej unikalnym sweatdrop czyli trafiles Zer0 xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|