|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:32 am
Eredin Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell *otula ja ramoinami* A ja mam spory zapas tetleya i 2 filiąnkiz promocji^^ Po za tym Zielona rulez^^ ale nie za mocna...bo pfee jest gorzka strashnie 3nodding zgadz sie... ale po zatym bardzo zdrowa... i napraaaaawde niezle przeczyszcza ;P nie mow mi o przeczyszczaniu bo niedawno kolacje zjadlam sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:32 am
Miss_Karina Ibris pu-erh >dobra ;> *siedzi z wielkim kubkiem xxl zwyklego liptona* nie chce ktos kupic black catscratch hat za 2.5k? cats...co? xd to czapa czy spodnie xd whee czapka ^^ spodnie jeszcze nosze czasem ;P ale moze tez niedlugo pojda out...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:35 am
Miss_Karina nie mow mi o przeczyszczaniu bo niedawno kolacje zjadlam sweatdrop blaugh a to przepraszam ;] wierze ze smakowalo xd i wypilas herbatke jakas dobra do kolacyjki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:39 am
Eredin Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell *otula ja ramoinami* A ja mam spory zapas tetleya i 2 filiąnkiz promocji^^ Po za tym Zielona rulez^^ ale nie za mocna...bo pfee jest gorzka strashnie 3nodding zgadz sie... ale po zatym bardzo zdrowa... i napraaaaawde niezle przeczyszcza ;P Jakos nie zauwazyłem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:40 am
Eredin swoja droga kolacja to jest dobra mysl , *wyciagla plany , studiuje je przez chilke po czym wola* Kompani wyruszamy na b lodowke ;] ! na pohybel lodowkom ! *wybiega* uuu... ja po technologii chyba nie przełkne nic przez tydzień 3nodding z za tydzień TECHNOLOGIA!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:42 am
Siema, ktos mi dal cynka, ze jakies tajne pogaduszki o herbatkach tu są:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:42 am