|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:14 am
Eredin Miss_Karina czescik wam szkraby koffane xd whee hejka biggrin jaka herbate preferujesz ? właśnie... jakie herbaty lubicie? ja uwielbiam assam... może być też yunan... nienawidzę ceylonu i darjeling czy jakoś takoś... a wręcz nie znoszę takiej afrykańskiej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:14 am
hmmm... bali podobaja mi sie 1, 5 i ostatnie :3
@Eredin- zwykla herbate z sokiem malinowym/miodziem/cytryna whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:15 am
Jaswinder Eredin Miss_Karina czescik wam szkraby koffane xd whee hejka biggrin jaka herbate preferujesz ? właśnie... jakie herbaty lubicie? ja uwielbiam assam... może być też yunan... nienawidzę ceylonu i darjeling czy jakoś takoś... ja najczesciej Lipton whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina czescik wam szkraby koffane xd whee Avsko Karina *przytula* Nu, a ja już się musze zbierać...ide się kurowac, czuję, jakby mi zaraz węzły chłonne miały wyskoczyć...do zobaczenia! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina hmmm... bali podobaja mi sie 1, 5 i ostatnie :3 @Eredin- zwykla herbate z sokiem malinowym/miodziem/cytryna whee mmm pysznosci ;] heh moja ulubiona to herbana czerwona jablkowo cynamonowa ;] boooska naprawde biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:16 am
Eredin Christoff_Gangrell Yuupiiiiiiii*przytula*skarbie.... whee 4laugh Um cieplutko redface whee ... ej nono nie tak stro przy ludziach , razz skitrajcie sobie kacik ;p sweatdrop smile eeeee to wcale nie jest ostro... redface Ale mozemy sobie pojsc np do mnie...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:16 am
Delein Miss_Karina czescik wam szkraby koffane xd whee Avsko Karina *przytula* Nu, a ja już się musze zbierać...ide się kurowac, czuję, jakby mi zaraz węzły chłonne miały wyskoczyć...do zobaczenia! *puff* *znika* O.o biidna Del sad i do zobaczonka... szybkiego powrotu do zdrowia!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:17 am
*wchodzi w bordowym polarku i zimna herbatka* tez mam, hah!
czesc ziomki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:17 am
Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur *tuptu tuptu* znow mam noshki whee na kwilke koniec dushkowania Yuupiiiiiiii*przytula*skarbie.... whee 4laugh Um cieplutko redface whee ... xd *wtula siem* ja lubie herbatke truskawkowo-bananowa i liptona ew yunan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:19 am
Baliaur xd *wtula siem* ja lubie herbatke truskawkowo-bananowa i liptona ew yunan bananowo-malinowa? oO' a to istnieje cos takiego? ygh... Najlepsza herbata to czarna z irish cream.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:19 am
Ibris *wchodzi w bordowym polarku i zimna herbatka* tez mam, hah! czesc ziomki xd czesc poziomku xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:20 am
Jaswinder Eredin Miss_Karina hmmm... bali podobaja mi sie 1, 5 i ostatnie :3 @Eredin- zwykla herbate z sokiem malinowym/miodziem/cytryna whee mmm pysznosci ;] heh moja ulubiona to herbana czerwona jablkowo cynamonowa ;] boooska naprawde biggrin xp jak z cynamonem to muszę spr⯷ać... jak to to wygląda? 4laugh zwykle czerwone suszki drobno zmielone do tego kawalątka suszonych jablek a tego cynamonu nie widac ale naprawde polecam ;] do tego niezle rozgrzewa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
.... a ja lubiem zwykłą z cytrynką.... witam wszystkich heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris *wchodzi w bordowym polarku i zimna herbatka* tez mam, hah! czesc ziomki xd czesc poziomku xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|