|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 9:24 am
Ano witam " ducha " xd Co , wolisz jednak swoje własne ciałko ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 9:24 am
O_o djeła! mogę się przebrać ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 9:25 am
Jaswinder O_o djeła! mogę się przebrać ^^ Niektórym niewiele do szczęścia potrzeba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 9:25 am
PointZer0 Ano witam " ducha " xd Co , wolisz jednak swoje własne ciałko ? ...nieeeee.... *zmienia sie w ducha* ono nie umi przez sciany przechodzic razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 9:26 am
PointZer0 Delein Interpretuj to jak chcesz :] *oddaje cmoka* whee eee.. dobra xd A co za alieny ? No chyba nie... jak jakieś zostały i do tego wylazły z portalu i tyle napalmu poszło na marne to się zastrzelę gonk * Hm, to jest jakaś inna odmiana...one cały czas żyją w ciele człowieka na zasadzie symbiozy...tyle że mają wpływ na migrenę i bole menstruacyjne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 9:28 am
A no chyba ze tak Del xd
Baliaur , a nie możesz ściany po prostu wysadzić ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 9:28 am
Bosh totalne lagi..... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 9:29 am
Delein Yumehayla Delein Yumehayla XD...ja mu dałem 1000 z wczorajszego pinklinka XD...co się tutaj działo ciekawego jak mnie nie było 3nodding ? Nic. Mam w szyi dwa jaja aliena. O_o... Nu...mają jakieś 5 cm długości...i to boli... Biedactwo...usuń je sobie operacyjnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 9:30 am
Yumehayla Biedactwo...usuń je sobie operacyjnie! Eeee , są prostsze metody... *sięga w ściane i wyjmuje karton mleka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 9:30 am
Yumehayla Biedactwo...usuń je sobie operacyjnie! Nie, nie ma mowy! Dzięki nim od roku nie miałam juz zapalenia płuc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 9:31 am
PointZer0 A no chyba ze tak Del xd Baliaur , a nie możesz ściany po prostu wysadzić ? nie bo wszyscy beda wiedzieli.. i nie mozna podgladac blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 9:31 am
i jak tu nie lubic srodkow publicznego transportu?  to juz lece do kina. paps
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 9:32 am
Baliaur PointZer0 A no chyba ze tak Del xd Baliaur , a nie możesz ściany po prostu wysadzić ? nie bo wszyscy beda wiedzieli.. i nie mozna podgladac blaugh xd Ee... podglądać można też normalnie , jak moja kamera w damskiej.. khe khe , albo po prostu wejść drzwiami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 9:34 am
PointZer0 Baliaur PointZer0 A no chyba ze tak Del xd Baliaur , a nie możesz ściany po prostu wysadzić ? nie bo wszyscy beda wiedzieli.. i nie mozna podgladac blaugh xd Ee... podglądać można też normalnie , jak moja kamera w damskiej.. khe khe , albo po prostu wejść drzwiami xd No właśnie czułam jakiś wzrok na sobie wczoraj == Pa rac! A tak nawiasem, to polecam wam film Constantine whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 9:34 am
PointZer0 Baliaur PointZer0 A no chyba ze tak Del xd Baliaur , a nie możesz ściany po prostu wysadzić ? nie bo wszyscy beda wiedzieli.. i nie mozna podgladac blaugh xd Ee... podglądać można też normalnie , jak moja kamera w damskiej.. khe khe , albo po prostu wejść drzwiami xd eee tam tak nie ma zadnej zabawy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|