|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:40 am
M-Teen Jaswinder nye moge sie przebrac... crying hey jas hmm.. nie wiem u mnie wszystko dziala... u bali chyba też... heh tak u mnie tyz wszystko dziala.. oprucz mojego mozgu stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:42 am
Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur question *na kwile materializuje sie i przytula* 4laugh whee redface 4laugh *Happy* surprised redface *buuuuuuuuziiiiiiiiiiiii w cułko* redface *wtula siem* jak tam u was??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:42 am
Baliaur M-Teen Jaswinder nye moge sie przebrac... crying hey jas hmm.. nie wiem u mnie wszystko dziala... u bali chyba też... heh tak u mnie tyz wszystko dziala.. oprucz mojego mozgu stressed u mnie tak jest w przypadku: a)silnej woli b) serduszka heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:43 am
M-Teen Baliaur M-Teen Jaswinder nye moge sie przebrac... crying hey jas hmm.. nie wiem u mnie wszystko dziala... u bali chyba też... heh tak u mnie tyz wszystko dziala.. oprucz mojego mozgu stressed u mnie tak jest w przypadku: a)silnej woli b) serduszka heart wink u mnie z tym pierwszym jest zawsze w porzadku.... a czasem, to 1 moze z tym 2 wygrac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:45 am
Baliaur u mnie tak jest w przypadku: a)silnej woli b) serduszka heart wink u mnie z tym pierwszym jest zawsze w porzadku.... a czasem, to 1 moze z tym 2 wygrac... zgadzaju sie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:46 am
M-Teen Baliaur u mnie tak jest w przypadku: a)silnej woli b) serduszka heart wink u mnie z tym pierwszym jest zawsze w porzadku.... a czasem, to 1 moze z tym 2 wygrac... zgadzaju sie 3nodding tylko czasem mi mozg odlatuje.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:49 am
Baliaur M-Teen Baliaur u mnie tak jest w przypadku: a)silnej woli b) serduszka heart wink u mnie z tym pierwszym jest zawsze w porzadku.... a czasem, to 1 moze z tym 2 wygrac... zgadzaju sie 3nodding tylko czasem mi mozg odlatuje.... xp 'karuzeluje sie z gwiazdami' heart wink YUME! witttaj! 8przytuuul* ja bylam i mu dalam ok 250 g biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:53 am
Yumehayla Heja XD...ne, byli�cie w Isle de Gambino? Gambino zbiera fors� na odbudow� rezydencji XD Avsko Yume! Nu już mu dałam coś koło 150g...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:54 am
*przytula Baliaur z zaskoczenia od tyłu całuje szyjke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:55 am
Christoff_Gangrell *przytula Baliaur z zaskoczenia od tyłu całuje szyjke* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oki szkarby ja ide na hiszpanski
Adios
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:56 am
M-Teen oki szkarby ja ide na hiszpanski Adios blaah!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|