|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:02 am
M-Teen Christoff_Gangrell *podpływa kajakiem* Elo szystkim cze juz nie wyznajesz asad transportu typu: karta - wiatr - bzium z karty - niespodzianka? eek tzn?? ktos mi wyjasni o co chodzi?? hey Chriss heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:06 am
Baliaur M-Teen Christoff_Gangrell *podpływa kajakiem* Elo szystkim cze juz nie wyznajesz asad transportu typu: karta - wiatr - bzium z karty - niespodzianka? eek tzn?? ktos mi wyjasni o co chodzi?? hey Chriss heart A niewazne....*przytula* Karty mi sie aktualnie skonczyły... sweatdrop (drukuja sie nowe xd ) No i kajak w tej chwili to najepszy transport w Łodzi... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:08 am
Christoff_Gangrell Baliaur M-Teen Christoff_Gangrell *podpływa kajakiem* Elo szystkim cze juz nie wyznajesz asad transportu typu: karta - wiatr - bzium z karty - niespodzianka? eek tzn?? ktos mi wyjasni o co chodzi?? hey Chriss heart A niewazne....*przytula* Karty mi sie aktualnie skonczyły... sweatdrop (drukuja sie nowe xd ) No i kajak w tej chwili to najepszy transport w Łodzi... sweatdrop kapcze 3nodding w katowicach to chyab etraz rower, jedziesz wygodnie po suchym a poznije po mokrym ty jestes cuchutki, za to cala reszta nie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:12 am
Christoff_Gangrell A niewazne....*przytula* Karty mi sie aktualnie skonczyły... sweatdrop (drukuja sie nowe xd ) No i kajak w tej chwili to najepszy transport w Łodzi... sweatdrop *patrzy jak on pada przez jej "widmo"* a tak na przyszlosc..lepiej duchow nie przytulaj... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:15 am
Baliaur Christoff_Gangrell A niewazne....*przytula* Karty mi sie aktualnie skonczyły... sweatdrop (drukuja sie nowe xd ) No i kajak w tej chwili to najepszy transport w Łodzi... sweatdrop *patrzy jak on pada przez jej "widmo"* a tak na przyszlosc..lepiej duchow nie przytulaj... blaugh crying ueeeeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:17 am
*wraca do nauki* yyyhm, glupie slowka >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:27 am
Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell A niewazne....*przytula* Karty mi sie aktualnie skonczyły... sweatdrop (drukuja sie nowe xd ) No i kajak w tej chwili to najepszy transport w Łodzi... sweatdrop *patrzy jak on pada przez jej "widmo"* a tak na przyszlosc..lepiej duchow nie przytulaj... blaugh crying ueeeeeeee question *na kwile materializuje sie i przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:28 am
marta sie uczy >.< biggrin musi byc cisza biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:33 am
Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell A niewazne....*przytula* Karty mi sie aktualnie skonczyły... sweatdrop (drukuja sie nowe xd ) No i kajak w tej chwili to najepszy transport w Łodzi... sweatdrop *patrzy jak on pada przez jej "widmo"* a tak na przyszlosc..lepiej duchow nie przytulaj... blaugh crying ueeeeeeee question *na kwile materializuje sie i przytula* 4laugh whee redface 4laugh *Happy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:33 am
nye moge sie przebrac... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:34 am
Christoff_Gangrell Baliaur question *na kwile materializuje sie i przytula* 4laugh whee redface 4laugh *Happy* surprised redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:38 am
Jaswinder nye moge sie przebrac... crying hey jas hmm.. nie wiem u mnie wszystko dziala... u bali chyba też...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:39 am
Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur question *na kwile materializuje sie i przytula* 4laugh whee redface 4laugh *Happy* surprised redface *buuuuuuuuziiiiiiiiiiiii w cułko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|