|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:32 am
*puff* Avsko ponownie... *angina*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:32 am
Hej wszystkim. Co slychac?? O czym gadacie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:34 am
Delein *puff* Avsko ponownie... *angina* ...Ave Delein - long tajm noł si - że tak powiem po anglosasku biggrin ...co słychać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:35 am
Ann_Miho Hej wszystkim. Co slychac?? O czym gadacie?? ...Ave ...nie gadamy o niczym konkretnym ...a co słychać? No teraz słychać jak strzela drewno w kominku ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:36 am
Ja- Yosei Delein *puff* Avsko ponownie... *angina* ...Ave Delein - long tajm noł si - że tak powiem po anglosasku biggrin ...co słychać? Truli maj friend... Soł... Angina mnie dopadła...węzły chłonne przekroczyły wszystkie normy unii europejskiej jeśli chodzi o rozmiary...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:37 am
helo ann, helo del *przytula obydwie*
taaa az milo sie robiw serduchu smile *pstryk, pstryk* *kolo niej pojawia sie kubek z goraca czekoladka* uhm o tak blaugh wlasnie tak jak lubie whee *gul, gul, gul ostroznie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:40 am
Ja- Yosei ... xd
...Delein - wsp�łczuje - bo mogą Cie nie przepuścić za granicę jak to się nie mieści w normach sweatdrop Nu, dokładnie, tym bardziej że z zewnątrz wygląda to jakbym nosiła w gardle jaja dwóch alienów...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:48 am
Ja- Yosei Delein Ja- Yosei ... xd
...Delein - wsp�łczuje - bo mogą Cie nie przepuścić za granicę jak to się nie mieści w normach sweatdrop Nu, dokładnie, tym bardziej że z zewnątrz wygląda to jakbym nosiła w gardle jaja dwóch alienów... ... ...Ty! Może to SĄ jaja alien�w?!... *mac mac* Wspominałam, ze się ruszają?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:49 am
Delein Ja- Yosei Delein Ja- Yosei ... xd
...Delein - wsp�łczuje - bo mogą Cie nie przepuścić za granicę jak to się nie mieści w normach sweatdrop Nu, dokładnie, tym bardziej że z zewnątrz wygląda to jakbym nosiła w gardle jaja dwóch alienów... ... ...Ty! Może to SĄ jaja alien�w?!... *mac mac* Wspominałam, ze się ruszają? ...aaaAAAA! gonk ... stare ...tylko bez paniki... ... xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:51 am
Ja- Yosei ...aaaAAAA! gonk ... stare ...tylko bez paniki... ... xd ... Dobra, pytanie brzmi: ile mi jeszcze czasu zostało do momentu, kiedy wpadnie im do głowy, zeby wyjść...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:52 am
Delein Ja- Yosei ...aaaAAAA! gonk ... stare ...tylko bez paniki... ... xd ... Dobra, pytanie brzmi: ile mi jeszcze czasu zostało do momentu, kiedy wpadnie im do głowy, zeby wyjść... ... (osobiście bym skurwisyna z buta potraktował, gdyby Twoja szyja nie stała na przeszkodzie)...hymmm... ...może napij się Kreta albo co... ... sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|