|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:49 am
M-Teen powiedz jeszcze ze masz pas, obroze i wielka pizeczoche na dlon z biiig ćwiekami xd pas mam ale nie noshe bo teraz stalo sie to takie "trendy" blah a pieszczoche z spikami da sie zalatwic.... Baliaur jest uzbrojona i niebezpieczna twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:50 am
Ja- Yosei ...a nie powiem Ci... ...Ty...Ty...Ty Beliaurowico! domokun xd stare co za kunszt stare co za inteligencja stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:50 am
Ja- Yosei M-Teen powiedz jeszcze ze masz pas, obroze i wielka pizeczoche na dlon z biiig ćwiekami xd ...a ja mam pistolet na kulki sweatdrop xd eek whee xd xd xd xd xd blaugh no cos takiego razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:53 am
M-Teen Ja- Yosei M-Teen powiedz jeszcze ze masz pas, obroze i wielka pizeczoche na dlon z biiig ćwiekami xd ...a ja mam pistolet na kulki sweatdrop xd eek whee xd xd xd xd xd blaugh no cos takiego razz ...naprawde stare ...tylko ja mam taki duży, zawodowy do Air Soft'u ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:59 am
M-Teen Bo im tylko o to chodzi, abyś sam sobie szkodził, abys sam nie m�gł myślec, abys sam nie m�gł chodzić!
heart wink blaugh 3nodding xd whee "Wódka" mi sie szczeze mowiac bardziej podobala w oryginalnym wykonaniu......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:00 am
opcy M-Teen Bo im tylko o to chodzi, abyś sam sobie szkodził, abys sam nie m�gł myślec, abys sam nie m�gł chodzić!
heart wink blaugh 3nodding xd whee "Wódka" mi sie szczeze mowiac bardziej podobala w orginalnym wykonaniu...... nie znaju oryginalnego wszak to mi sie podoba biggrin ale nic nie pokona 'Zabiłem go' xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:05 am
M-Teen nie znaju oryginalnego wszak to mi sie podoba biggrin to w zasadzie jest żadne uzasadnienie skoro nawet w zainteresowaniach masz wpisane "punk" tak na przyszłość to jest piosenka Kultu (btw powinnas przeczytac na okladce)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:06 am
opcy M-Teen nie znaju oryginalnego wszak to mi sie podoba biggrin to w zasadzie jest żadne uzasadnienie skoro nawet w zainteresowaniach masz wpisane "punk" tak na przyszłość to jest piosenka Kultu (btw powinnas przeczytac na okladce) xd "kalifornia uber alles" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 7:07 am
Ja- Yosei Air Soft Gun (BB guns) są wiernymi replikami broni palnych w skali 1:1, strzelającymi plastikowymi kulkami o średnicy 6mm. pełono tego na allegro.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|