|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:30 am
Ja- Yosei ...dobra - bo się znowu zrobi jakaś religijno-poglądowa debata, czego raczej nie chcemy tutaj ...tym bardziej, że JA mam racje! xd _-_ prawda jest wzgledna.... zawsze racja jest po obu stronach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:30 am
ja Was nie rozumiem stare Nie podoba sie Kosciol- nie chodzcie i nie komentujcie. Kazdy ma prawo do wlasnych pogladow i przekonan, ale po co od razu kogos obrazac. I nie lubie takiego wrzucania wszystkich do jednego worka w stylu: "kazdy ksiadz to zboczeniec" albo "kazdy Polak to zlodziej" -przeciez to bez sensu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:33 am
Baliaur Ja- Yosei ...dobra - bo się znowu zrobi jakaś religijno-poglądowa debata, czego raczej nie chcemy tutaj ...tym bardziej, że JA mam racje! xd _-_ prawda jest wzgledna.... zawsze racja jest po obu stronach... ... ...cichoo - ja mam racje! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:34 am
Omega Sun ja Was nie rozumiem stare Nie podoba sie Kosciol- nie chodzcie i nie komentujcie. Kazdy ma prawo do wlasnych pogladow i przekonan, ale po co od razu kogos obrazac. I nie lubie takiego wrzucania wszystkich do jednego worka w stylu: "kazdy ksiadz to zboczeniec" albo "kazdy Polak to zlodziej" -przeciez to bez sensu xp hej omi! kaza mi chodzic do tego kosciola xp ale znosze to z pokora badz co badz... jedynie rekolekcje to masakra *słucha egzystencjalnego* A na koniec tej fanfaronady wyskakuje z mej szuflady egzystencjalny paw! heart heart wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:34 am
Omega Sun ja Was nie rozumiem stare Nie podoba sie Kosciol- nie chodzcie i nie komentujcie. Kazdy ma prawo do wlasnych pogladow i przekonan, ale po co od razu kogos obrazac. I nie lubie takiego wrzucania wszystkich do jednego worka w stylu: "kazdy ksiadz to zboczeniec" albo "kazdy Polak to zlodziej" -przeciez to bez sensu xp 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:36 am
Omega Sun ja Was nie rozumiem stare Nie podoba sie Kosciol- nie chodzcie i nie komentujcie. Kazdy ma prawo do wlasnych pogladow i przekonan, ale po co od razu kogos obrazac. I nie lubie takiego wrzucania wszystkich do jednego worka w stylu: "kazdy ksiadz to zboczeniec" albo "kazdy Polak to zlodziej" -przeciez to bez sensu xp ...buahahaha xd ...każdy ksiądz to zboczeniec! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:37 am
Ja- Yosei Baliaur Ja- Yosei ...dobra - bo się znowu zrobi jakaś religijno-poglądowa debata, czego raczej nie chcemy tutaj ...tym bardziej, że JA mam racje! xd _-_ prawda jest wzgledna.... zawsze racja jest po obu stronach... ... ...cichoo - ja mam racje! xd sweatdrop *pokes Yosei* nie pier...tfutfu. heh .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:39 am
ludzie nie ograniczajmy sie poprzez tworzenie stereotypow.... sami mozemy przecie stac sie ich ofiara.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Omega Sun ja Was nie rozumiem stare Nie podoba sie Kosciol- nie chodzcie i nie komentujcie. Kazdy ma prawo do wlasnych pogladow i przekonan, ale po co od razu kogos obrazac. I nie lubie takiego wrzucania wszystkich do jednego worka w stylu: "kazdy ksiadz to zboczeniec" albo "kazdy Polak to zlodziej" -przeciez to bez sensu xp hej omi! kaza mi chodzic do tego kosciola xp ale znosze to z pokora badz co badz... jedynie rekolekcje to masakra *słucha egzystencjalnego* A na koniec tej fanfaronady wyskakuje z mej szuflady egzystencjalny paw! heart heart wink 3nodding bardziej by pasowało to: "pewnie nie wiesz ale mam to po komunie gawiedziowstręt źle się czuje w tłumie źle się czuje wśród tych co otwarte już drzwi chcą wyważyć..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ludzie nie ograniczajmy sie poprzez tworzenie stereotypow.... sami mozemy przecie stac sie ich ofiara.... stare ...buahaha xd ...wszystkie Beliaur to Beliaurowice! domokun ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:42 am
Ja- Yosei Baliaur ludzie nie ograniczajmy sie poprzez tworzenie stereotypow.... sami mozemy przecie stac sie ich ofiara.... stare ...buahaha xd ...wszystkie Beliaur to Beliaurowice! domokun ... xd powiedz tylko gdzie mieszkash... mam uzbrojone glany i mam zamiajr je urzyc..... jest tylko1 Baliaur blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:42 am
opcy M-Teen Omega Sun ja Was nie rozumiem stare Nie podoba sie Kosciol- nie chodzcie i nie komentujcie. Kazdy ma prawo do wlasnych pogladow i przekonan, ale po co od razu kogos obrazac. I nie lubie takiego wrzucania wszystkich do jednego worka w stylu: "kazdy ksiadz to zboczeniec" albo "kazdy Polak to zlodziej" -przeciez to bez sensu xp hej omi! kaza mi chodzic do tego kosciola xp ale znosze to z pokora badz co badz... jedynie rekolekcje to masakra *słucha egzystencjalnego* A na koniec tej fanfaronady wyskakuje z mej szuflady egzystencjalny paw! heart heart wink 3nodding bardziej by pasowało to: "pewnie nie wiesz ale mam to po komunie gawiedziowstręt źle się czuje w tłumie źle się czuje wśród tych co otwarte już drzwi chcą wyważyć..." ... wszyscy śpiewaja, wszyscy klaszcza w dłonie Any worhol orzel w koronie, mwoisz mi kim mam byc z kim najlepiej mi jest do twarzy... HEJ! hej, same chu%$^we slowa, Hej hej! Od ktorych puchnie glowa, siedze w bulgasrkim centrum centrum chu^%$^%$zy to tu! *śpiewa z opcym*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:45 am
Baliaur Ja- Yosei Baliaur ludzie nie ograniczajmy sie poprzez tworzenie stereotypow.... sami mozemy przecie stac sie ich ofiara.... stare ...buahaha xd ...wszystkie Beliaur to Beliaurowice! domokun ... xd powiedz tylko gdzie mieszkash... mam uzbrojone glany i mam zamiajr je urzyc..... jest tylko1 Baliaur blaugh ...a nie powiem Ci... ...Ty...Ty...Ty Beliaurowico! domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:45 am
Baliaur Ja- Yosei Baliaur ludzie nie ograniczajmy sie poprzez tworzenie stereotypow.... sami mozemy przecie stac sie ich ofiara.... stare ...buahaha xd ...wszystkie Beliaur to Beliaurowice! domokun ... xd powiedz tylko gdzie mieszkash... mam uzbrojone glany i mam zamiajr je urzyc..... jest tylko1 Baliaur blaugh powiedz jeszcze ze masz pas, obroze i wielka pizeczoche na dlon z biiig ćwiekami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:48 am
M-Teen powiedz jeszcze ze masz pas, obroze i wielka pizeczoche na dlon z biiig ćwiekami xd ...a ja mam pistolet na kulki sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|