|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:10 am
Labudziak Suney Labudziak sorka, ale już sie pogubiłem, o czym teraz są rozmowy? labu no wiec kukus i wolf otwieraja topik gdzie miss tao nie bedzie mogla ich ochszanic za wulgaryzmu i takie tam zwroty biggrin aha, heh... cóż... to chyba może grozić, że gildia sie może podzielić na 2 oboozy!, a co dalej? woja domowa? .. heh..... biggrin nom cos w tym rodaju ale nie konkretnie o to chodzi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:10 am
Suney Katka1989 Kukus Tao: nie stwierdzę, żę brak ci polotu, bo tylko jedną osobę o to oskarżam... wszyscy wiedzą o kogo chodzi... a ludzi nie będących fanami mojego stylu życia bardzo lubię... w końcu nie wszyscy muszą mnie uwielbiać Ja nie wiem o kogo chodzi... *szeptem* powiedz... nieudawaj ze nie wiesz sad nie udaję stare dobra... jak nikt nie chce mi powiedzieć to nie ma sprawy stare obejdę się... =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:11 am
Labudziak Suney Labudziak sorka, ale już sie pogubiłem, o czym teraz są rozmowy? labu no wiec kukus i wolf otwieraja topik gdzie miss tao nie bedzie mogla ich ochszanic za wulgaryzmu i takie tam zwroty biggrin aha, heh... cóż... to chyba może grozić, że gildia sie może podzielić na 2 oboozy!, a co dalej? woja domowa? .. heh..... biggrin nom cos w tym rodaju ale nie konkretnie o to chodzi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
warzywo the dark elf Rynn the Vampire Ej, Cieniu zamarzł to się przenoszę na głowę warzywa Kage mówi, że masz odpisać na jego maile xp wlasnie se czytalem kurde to po prostu nie moze sie nie udac smile mam nadzieje ze ci wygodnie mam plaska glowe smile a wygodnie wygodnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney witam spowrotem biggrin baliaur.....dest zebys mial racje wink qrde brachol sie do qmpa dossal "na 5 min" stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:12 am
Katka1989 Suney Katka1989 Kukus Tao: nie stwierdzę, żę brak ci polotu, bo tylko jedną osobę o to oskarżam... wszyscy wiedzą o kogo chodzi... a ludzi nie będących fanami mojego stylu życia bardzo lubię... w końcu nie wszyscy muszą mnie uwielbiać Ja nie wiem o kogo chodzi... *szeptem* powiedz... nieudawaj ze nie wiesz sad nie udaję stare dobra... jak nikt nie chce mi powiedzieć to nie ma sprawy stare obejdę się... ==" o mnie chodzi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:14 am
Suney Katka1989 Suney Katka1989 Kukus Tao: nie stwierdzę, żę brak ci polotu, bo tylko jedną osobę o to oskarżam... wszyscy wiedzą o kogo chodzi... a ludzi nie będących fanami mojego stylu życia bardzo lubię... w końcu nie wszyscy muszą mnie uwielbiać Ja nie wiem o kogo chodzi... *szeptem* powiedz... nieudawaj ze nie wiesz sad nie udaję stare dobra... jak nikt nie chce mi powiedzieć to nie ma sprawy stare obejdę się... ==" o mnie chodzi stare ale czemu? sweatdrop hieh... dobra... nie wnikam... sweatdrop znikam na jakiś czas... (i tak nie wiem o czym z wami gadać... ==") narka! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:15 am
Katka1989 Suney Katka1989 Suney Katka1989 Kukus Tao: nie stwierdzę, żę brak ci polotu, bo tylko jedną osobę o to oskarżam... wszyscy wiedzą o kogo chodzi... a ludzi nie będących fanami mojego stylu życia bardzo lubię... w końcu nie wszyscy muszą mnie uwielbiać Ja nie wiem o kogo chodzi... *szeptem* powiedz... nieudawaj ze nie wiesz sad nie udaję stare dobra... jak nikt nie chce mi powiedzieć to nie ma sprawy stare obejdę się... ==" o mnie chodzi stare ale czemu? sweatdrop hieh... dobra... nie wnikam... sweatdrop znikam na jakiś czas... (i tak nie wiem o czym z wami gadać... ==") narka! sweatdrop papa katka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:16 am
Katka1989 Suney Katka1989 Suney Katka1989 Kukus Tao: nie stwierdzę, żę brak ci polotu, bo tylko jedną osobę o to oskarżam... wszyscy wiedzą o kogo chodzi... a ludzi nie będących fanami mojego stylu życia bardzo lubię... w końcu nie wszyscy muszą mnie uwielbiać Ja nie wiem o kogo chodzi... *szeptem* powiedz... nieudawaj ze nie wiesz sad nie udaję stare dobra... jak nikt nie chce mi powiedzieć to nie ma sprawy stare obejdę się... ==" o mnie chodzi stare ale czemu? sweatdrop hieh... dobra... nie wnikam... sweatdrop znikam na jakiś czas... (i tak nie wiem o czym z wami gadać... ==") narka! sweatdrop papatki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:16 am
Katka1989 Kukus Tao: nie stwierdzę, żę brak ci polotu, bo tylko jedną osobę o to oskarżam... wszyscy wiedzą o kogo chodzi... a ludzi nie będących fanami mojego stylu życia bardzo lubię... w końcu nie wszyscy muszą mnie uwielbiać Ja nie wiem o kogo chodzi... *szeptem* powiedz... o moją oficjalną antyfankę, dark Wampirek... bo ona mnie jakoś bez polotu obraża... jakoś tak bez pazura... mamy nowy topic... w ktoorym można się wydrzeć, wyszaleć... bez narażenia się szefowej... marnie się wtedy zachowaliśmy... więc teraz dzikie jazdy tylko w dziale Rozmowy NIEkontrolowane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:17 am
"jesli wam to pomoże to ide się odlać" xd [cytat z :chłopaki nie płaczą]zaraz wracam moi mili biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Suney Katka1989 Suney Katka1989 Kukus Tao: nie stwierdzę, żę brak ci polotu, bo tylko jedną osobę o to oskarżam... wszyscy wiedzą o kogo chodzi... a ludzi nie będących fanami mojego stylu życia bardzo lubię... w końcu nie wszyscy muszą mnie uwielbiać Ja nie wiem o kogo chodzi... *szeptem* powiedz... nieudawaj ze nie wiesz sad nie udaję stare dobra... jak nikt nie chce mi powiedzieć to nie ma sprawy stare obejdę się... ==" o mnie chodzi stare ale czemu? sweatdrop hieh... dobra... nie wnikam... sweatdrop znikam na jakiś czas... (i tak nie wiem o czym z wami gadać... ==") narka! sweatdrop pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*rozwala sie na podlodze, gapi sie w sufit ii usupia* ale nudy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 8:18 am
no super... już się nawet ludzie cieszą jak sobie idę stare fajnie, fajnie... papa (nie zwracajcie na mnie uwagi ==" mam podły humor...) narka (już słyszę ten wiwatujący tłum... stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|