|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:54 am
PointZer0 Raaany , jak mialem rekolekcje to po prostu nie chodziłem xp Chyba zrobie to samo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:56 am
Damroka PointZer0 Raaany , jak mialem rekolekcje to po prostu nie chodziłem xp Chyba zrobie to samo blaugh bo po co tracici czas na jakies glupie piep***** ksiedza.... "komentarze[o]" - czy to zawsze bedzie mnie przesladowac??? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:58 am
PointZer0 Raaany , jak mialem rekolekcje to po prostu nie chodziłem xp i prawidłowo smile jak ostatnio bylam na rekolekcjach ( kilka lat temu ) to zmusili nas do siedzenia 3 godziny w kosciele i od tego zcasu w kosciele jestem tylko na chrztach weselach i pogzrebach ( sednio raz na rok ) wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:01 am
Witam mistle xd
I żegnam was drogie panie , czas zabrać się za historię. Dla poprawienia humoru - nie narzekajcie na to co macie , 143 osoby w Polsce mają na nazwisjko "ch*j " a jedna osoba w Polsce - "psita"
Tym optymistycznym akcentem żegnam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:02 am
PointZer0 Witam mistle xd I żegnam was drogie panie , czas zabrać się za historię. Dla poprawienia humoru - nie narzekajcie na to co macie , 143 osoby w Polsce mają na nazwisjko "ch*j " a jedna osoba w Polsce - "psita" Tym optymistycznym akcentem żegnam. pa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:03 am
matafaka
czy was to by nie denerwowalo jakbyscie mieli bloga ktorego prawie nikt nie odwiedza???
a ja mam nazwisko w ktorym mozna zrobic 3 orty o.O blaugh
papa Zero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:04 am
Baliaur matafaka czy was to by nie denerwowalo jakbyscie mieli bloga ktorego prawie nikt nie odwiedza??? a ja mam nazwisko w ktorym mozna zrobic 3 orty o.O blaugh papa Zero Mnie by to nie ruszało, bloga prowadze dla siebie a to czy inni go odwiedzają czy nie, to jest akurat mało ważne. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:05 am
Mnie denerwuje to ze nikt prawie nie odwiedza mojego. ehh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:05 am
Baliaur matafaka czy was to by nie denerwowalo jakbyscie mieli bloga ktorego prawie nikt nie odwiedza??? a ja mam nazwisko w ktorym mozna zrobic 3 orty o.O blaugh papa Zero hm.. a ja nie wiem razz nie chce mi sie podliczać biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|