|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:46 am
Baliaur heh bo wiesh jak mnie ktos od paru m-cy nie widzial i mowi ze sie zmienila na gorsze i jush nie kce mnie znac.. swiadczy tylko o glupocie wg mnie... Dziewczyno , ja bym sie tam cieszył jakby taka osoba nie chciała mnie znać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:46 am
Baliaur PointZer0 Baliaur PointZer0 Baliaur ale cio oni i tak to wszyscho za friko robia??? ostatnio moja qmpela skasowala jedno forum "ot tak" bo stwierdzila ze jest nudne gonk To się nazywa dopuścić nieodpowiednią osobę do stanowiska xp jak ja jej powiedzialam jaki admin takie forum to focha walnela...dziecinada... A niech strzela , jak możesz to ją ode mnie wykpij. heh bo wiesh jak mnie ktos od paru m-cy nie widzial i mowi ze sie zmienila na gorsze i jush nie kce mnie znac.. swiadczy tylko o glupocie wg mnie... Marysia łobuziaro wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:47 am
PointZer0 Teoretycznie jestem w klasie humanistycznej , ale średnio znam się na poezji sweatdrop to lipa dupa.... qrde zeby takimi sposobami sobie ocne podciagac?? zalosne.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi, trzaskakjąc drzwiami*
stare
*siada na swoim fotelu, zaklada noge na noge , i rece zklada na siebie tworzac 'x'* mam dosyć stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam Pannę ( panią ? ) Sea-coast
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:48 am
M-Teen *wchodzi, trzaskakjąc drzwiami* stare *siada na swoim fotelu, zaklada noge na noge , i rece zklada na siebie tworzac 'x'* mam dosyć stare Hmm...... nauka czy facet ? sweatdrop witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:48 am
M-Teen *wchodzi, trzaskakjąc drzwiami* stare *siada na swoim fotelu, zaklada noge na noge , i rece zklada na siebie tworzac 'x'* mam dosyć stare hey kcesh sie odstresowac i przy okazji komus pomoc?? czytaj wczesniejsze posty.... :big domokun proooooshuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:49 am
PointZer0 Baliaur heh bo wiesh jak mnie ktos od paru m-cy nie widzial i mowi ze sie zmienila na gorsze i jush nie kce mnie znac.. swiadczy tylko o glupocie wg mnie... Dziewczyno , ja bym sie tam cieszył jakby taka osoba nie chciała mnie znać xd powiem ci tak nawet jak za kims nie przepadam nie kce miec wrogow... ale lac na nia... xd whee bo co ja bde sie smarkula przejmowac?? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:52 am
Cześć smile M-Teen u mnie to samo. Zaczely mi sie rekolekcje, i trafilam chyba na jakiegos niewyrzytego ksiedza - _ -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:53 am
Raaany , jak mialem rekolekcje to po prostu nie chodziłem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 5:54 am
Damroka Cześć smile M-Teen u mnie to samo. Zaczely mi sie rekolekcje, i trafilam chyba na jakiegos niewyrzytego ksiedza - _ - heh a ja mam rekolekcje od pon i tak mnie nikt w instytucji zwanej kosciolem nie zobaczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|